søndag 30. oktober 2016

Klubbmesterskap/Klubbmester/Vilttrening

Fredag 28, tur med hundene på jordene her. Kjempefint å løpe på gresset for hundene. Isak først, hopp og sprett, fornøyd hund<3<3

Så Ailo og Sami, innkalling en og en. Sitt og bli. Flinke hunder. Er alene hjemme så det ble pizza og tv om kvelden.

Lørdag, nydelig vær og klubbmesterskap på Greaker. 14 hunder stilte til start. Først klasse 1 lydighet. Vidar var dommer siden Berit var blitt syk. Først Ailo, alt gikk supert med karakter 3 x10 poeng, 8,5 og 7,5. Men så var det dekk under marsj, neddekket var bra, men så måtte han bare ta en liten sving ut av ringen, og da ble det 0. Men, vi ble nr. 3 i klassen 154 poeng. Marianne og Archie vant klassen med 174 poeng.


Klasse 2 lydighet. Sami vant med 145,5 poeng tiltross for at det ble en 0 på stå under marsj....


 Så var det jaktdelen. I BK hadde Vidar lagt opp til tre poster, to enkeltmarkeringer og feltsøk med fire dummier, og der vi fikk 5 poeng pr.dummy makstid 5 min. Ailo gjorde en fin jobb, men tok seg en ekstra runde på siste markering, og da ble det 3 plass.

Åpen klasse med fire deltakere, Ace, Isak, Lotta og Kaisa. Først Isak og Ace. Dobbeltmarkering, dirigering og en enkeltmarkering. Lang avstand. Isak gjorde en fin jobb, men så tydligvis ikke enkeltmarkering, måtte da dirigere, og det holdt til en annen plass bak Ace. Men han ble veteranmester!!


Tilslutt Eliteklassen. Og Sami ble klubbmester!! Lang Dobbelmarkering og to dirigeringer, der den lengst borte skulle tas inn først, og det ble vanskelig. Og det pga av meg. Burde sendt henne rett fram, og så vinklet til venstre...


I dag,trening på jordene til Petter sammen med Ellisiv, Aud Grete. Vi la opp en AK prøve med tre ender og to kaniner. Vi gikk i par. Og Ailo var i farten... Løp og løp med viltet......Ikkje bra. Får ta det med ro framover. Og så Isak  var også urolig, og la ned et par vilt.  Men Sami oppførte seg, lange markeringer og dirigeringer.
Nå venter fem formiddagsvakter 7-15.....
Og så trøtt blir en etter trening:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar