søndag 16. oktober 2016

Nattvakter/AK prøve/trening

Jobbet nattvakter uke 41. Kom fra Drangedal 2030 på mandag, og dro på jobb 2130. Tirsdag, trening på Greaker. Rally, testet med både Isak og Ailo. Onsdag, valpekurs, Greaker, 4 deltakere, en  flat, to golden og en lab. Kjersti var med som "elev".  Torsdag , vanntredemølle med Isak. Skulderen hans er ok. Men han har litt mindre muskler på høyre bakbein. Ellers i fin form.  Han syntes det er ubehagelig å gå i vanntredemøllen, og derfor avslutter vi det. Skal heller bruke pengene på å røntge Ailo. Har betalt kr.6000,- for 10 behandlinger. Fredag, trening med Vidar på Sæter. Vilt med Isak og Ailo. Isak oppførte seg bra, mens Ailo løp og løp.... Sami fikk noen laange markeringer og dirigeringer sammen med Julia. Her mamma og Rizza, og så Sami:


Lørdag, AK prøve på Greaker. 15 deltakere, stilte derfor med Isak som makkerhund. Og det var like greit. Han knallet, og la ned nesten alt vilt. Note to myself.....må trene...

I dag, søndag trening hos Petter i Nord Odal. Først Ailo og Ella. Og det gikk unna. Gjorde det nok for vanskelig. "Alt" skjedde. Han byttet, og løp og løp... Men fikk roet han slik at det ble noen fine dirigeringer til matskål, og lydighetsøvelser klasse 1. En pause, så vilttrening med and og kanin, gikk supert!

Så Isak og Kivi, Lara og Sami. Vilt, dobbelmark og  dirigeringer, gikk supert!! Ingen nedlegg...Her Isak:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar