søndag 9. oktober 2016

Jobbehelg/lydighetstrening/Kl.1/2lydighet

Hadde marathon jobbing fra fredag den 30 september tilogmed torsdag 6 oktober, med dobbel jobbing tirsdag den 8-23. Gikk greit selvom jeg selvfølgelig merket det...Her et par bilder  rett utenfor Gardermoen:
Siden det var lydighetsstevne på lørdagen måtte jeg jo få trent litt. Ble en økt med Berit og en med Marianne med vekslende resultat. Plutselig kunne ikke Sami innkalling med stå.....Og Ailo skjønte ikke stå under marsj.  Fredag, trening med vilt med Isak og Ailo. Gikk fint med Isak, og Ailo tok viltet, men det ble et par ekstra runder. Sami og Julia fikk noen dirigeringer og markeringer med dummier.

Og så kom lørdagen. Arrangør Schaferhundklubben i Hedmark, dommer Lene Berntsen. Startet først med Sami i klasse 2. Hun var litt rask på oppsittet etter fellesdekken, 8 poeng. Fri ved foten gikk fint 7,5 poeng. Så var det dekk under marsj. Her "hjalp" jeg nok litt til, 6 poeng. Innkalling med stå, 9 poeng. Stå under marsj 8,5. Fremadsending, 8,5. Apportering, noe vi burde kunne, 5,5 . Jeg glapp apporten, Sami tjafset litt på den og satte seg skeivt... Hopp over hinder,  og kontroll på avstand, 8,5 og helhetsinntrykk 10!!!  Ble 159 poeng, 1 poeng fra opprykk til klasse 3...Tenk hadde vi trent....Så Ailo. Tannvisning, 10 poeng... Så fellesdekk. Det tok litt tid, og da det ikke skjedde noe med en gang etter ned-ligget, spratt han avgårde mot noen lukteflekker:-(  Fikk tak i han, tok på båndet og satte han i bilen. Tenkte på om jeg skulle fortsette, men valgte å avbryte og dra hjem.

Så var det Archie og Marianne, og de gjorde jobben! Vant klassen med 174,5 poeng:-)


Var nok greit at vi ikke gjennomførte lydighetsprøven, det var ikke ferdig før nærmere kl.1800. Da hadde vi ikke vært her i Drangedal før over kl.2200. Nå var vi her litt over kl. 2000, seint nok.
I dag skal mamma lage fårikål, men først må vi opp til Unni Anita og hilse på Waylon, shafer på 7 uker. Og så skal jeg sjekke terminlisten, er kanskje et lydighetsstevne til i år......Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar