torsdag 27. oktober 2016

Blodspor/Kongsvingerhallen

Litt tilfeldig ble det blodsporprøve på Sami på tirsdag den 18 . Var innom Tor Ottoson , som er blodspordommer med skrapvilt etter prøven på lørdagen, og da ble det til at vi avtalte et spor.
Sami startet supert de første 100 metrene, men så ble hun litt ukonsentrert og dro meg hit og dit. Hvor hardt hun dro, så jeg først etterpå. Dype sår på fire fingre. Langlina hadde skjært seg inn..... Jæ...vondt. Men tilbake til sporet,,, vi kom oss gjennom.  Og det viste seg at et rådyr akkurat hadde gått gjennom området, og lå og "trykket" rett ved sporet. Sami har jo ikke gått så mange spor, og er uerfaren så det var ikke så rart at hun ble ukonsentrert. Det holdt til en 2 premie, men hun er absolutt klar for en 1.
Dro rett til Kongsvingerhallen etterpå. Liv Anine hadde invitert til trening der hver tirsdag fram til jul. Kjempefint å trene der. Tok først Isak, så Ailo og tilslutt Sami. Trente dirigering til matskåler med Ailo, stå, dekk og lineføring. Sami, fellesdekk, innkalling med stå, stå under marsj og avstand.

Onsdag,valpekurs på Greaker med en labradorvalp til, så nå er det 5 deltakere, akkurat passe:-) Etterpå styremøte på Randevous, kjempegod pizza:-):-) Dro rett derfra på overtidsvakt, og ny nattvakt på natt til fredag. Resten av helgen jobbet jeg 0800-2000. Uka etter ettermiddager. Ble en trening med Berit på tirsdag. Først tur på jordet her med Isak og Ailo, hei hvor det går. Full fart. Isak var storfornøyd, hoppet og spratt, og så fikk han hente et par markeringer og dirigeringer. Ailo, full fart! Kjempeflink, men da jeg lot han  gå lenge med apporten, da måtte han ta seg en ekstra tur.  Så var det Sami og Razer på travbanen. Gikk fint, dirigeringer, og feltsøk. Men hun søkte hjelp hos meg, ikkje bra.
Fikk også dummiene fra Englang, fine men jæ...dyre, Working dog company...

I dag tur på Greaker med Vidar. Vi gjennomgikk opplegget til lørdagens klubbmesterskap. Ser at Isak er noe rusten.... Ailo, fullt fres, men ganske bra, og Sami og Julia, lange dirigeringer og markeringer, gikk såå der. Her er damene:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar