mandag 12. september 2016

Tidlig vakter/Osen/Flinke valper!

Jobbet fra 7-15 i uke 35, slitsomt.... Orker ikke så mye på ettermiddagene da. Men rakk en fellestrening på tirsdag, Ellisiv var ansvarlig. Dirigeringer og markeringer. Litt vanskelig for Ailo, men han jobber og jobber, og det er nok på tide å utfordre han.  Fortsetter med å ta Sami bort fra treningssituasjoner når hun blir urolig. Fungerer sååder. Syntes ellers det går bedre og bedre med Ailo. Løpeturene hans blir mindre og mindre. Men, han må få utfordringer, ellers så finner han på saker og ting selv. Har nok ikke vært flink nok til det...Og Isak er i storform og koser seg, han får noen markeringer  og dirigeringer, og det fungerer supert! Han merker  nok at det ikke er så alvorlig mer:-) Torsdag, styremøte hos Kjersti med en kort trening før møtet. Fredag, avslapping, og på
lørdag  kjørte vi til Osen der Tone og Jonn Kåre har bygget hytte. Veldig hyggelig, vi koste oss alle sammen både to og firbeinte. Ailo var ekstra heldig, han fikk ligge i sofaen og kose med Tone<3<3
Uka etter en tur til Trondsbu på mandag, og overtid natt til tirsdag. Fikk  besøk av May på formiddagen, og fellestrening på ettermiddagen. I løpet av den tirsdagen greide Sami å strekke seg, og hun haltet og sturet i flere dager. Men på torsdag var hun heldigvis sitt vante jeg igjen.

Isak hadde sin andre time i vanntredemøllen på tirsdag, og det går ganske bra. Han virker ellers i fin form. Jobbet to formiddager på onsdag og torsdag før nattvakter hele helga. På fredag trening ved Gamma med Vidar og Kjersti. Vann og landirigering og markeringer. Grunneieren kom og virket ikke helt fornøyd, enda vi er i utmark. Tror det blir lenge til neste trening der.

Ahkku er nå røntget og det ble B på hoftene og fri på venstre albue, men pga operasjonen og skruen i høyre albue ble det E på den.  Men, avleseren skrev at det ikke kom av artrose men at årsaken er operasjonen.
Ellers er  Line og Saga superflinke. Line fikk sin tredje 1 premie i begynnerklassen i jakt i slutten av august , og Saga er i elite rallylydighet og hun vant jaktcupen i Oslo med 100 poeng ut av 100 mulige:-):-):


Og her Line i farta, helt lik pappa Isak<3<3 :Rakk en liten trening på travbanen med Berit S på lørdag ettermiddag. Lot Ailo løpe fritt, og da løp han bare rundt og rundt meg.  Gikk så fot, og Berit kastet  seks markeringer inkludert to med terrengskifte og over en bekk til han. Gikk supert! Avsluttet med dirigeringer og markeringer til Sami og Razer.
På søndag tur med en og hund nede på jordene her. Trente fot og dirigeringer med alle tre:-):-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar