mandag 29. august 2016

Drangedal/Trondsbu//Jaktprøve

Mandag den 15 august en tur til et "nytt" område Kjersti hadde funnet. Rett utenfor Kongsvinger. Kjempefint område vann, sandstrand og skog. Isak storkoste seg:


Kjørte til Drangedal den 16 august. Feiret 20 års bryllupsdag der dagen etter. Fint vær, god mat og litt vin. Vi testet ut paviljongen, og jeg fikk malt strøk nr.2 på kjellertrappa. I tillegg fikk hundene badet i Tokke:
Kjørte tilbake på torsdag,  hadde jobbehelg. Uka etter ettermiddager, men tok en feriedag på torsdag. Arne dro til Budapest, og Isak skulle teste vanntredemøllen på Veterinærklinikken på Kongsvinger. Det er "noe" i venstre skulder, og han avlaster høyre bakbein. Bestillte 10 behandlinger, nærmere 6000,- Får det ikke på forsikringen, har ikke opptrening i avtalen....


Har ellers hatt  et par treninger på Trondsbu. Vanndirigeringer på Sami, og Ailo har fått løpe , og DET elsker han.  Fredag, trening sammen med Key, Eva og Vidar. Jeg la opp en BK prøve for Annie og Laddie som skulle stille på prøven vår dagen etter. Julia, Memphis og Sami fikk noen land og vanndirigeringer. Og Ailo fikk løpe. Tok noen innkallinger med langline, og det går unna så sand og blåbærlyng fyker. På kvelden pizza og litt vin på damene hos meg. Veldig trivelig.

På lørdag, nydelig vær og 15 deltakere på prøven vår. Øyvind og Line var den eneste som fikk 1 premie, den tredje i rekken. Er superstolt over datteren til Isak og Sami<3<3<3 :

Var hjemme ca 1700. Tar tid med premieutdeling,  og diverse opprydning. Om kvelden hyggelig besøk av Eva og Key, litt vin og pizza igjen.

Søndag, EK prøve. 26 deltakere så vi måtte få inn en dommer i tillegg til Torunn, Magnus tok jobben. Jeg og Sami debuterte i EK, og jeg er fornøyd med jobben hun gjorde, dirigeringer, søk, nærsøk og markeringer, men det kom dessverre noen pip og da ble det 0. Gikk i par med oppdretteren til Isak, Inga Lena Djurberg. Nedenfor bilde av hunder fra Djurbergas som var på Trondsbu. Men ekstra hyggelig var det at Eva og Memphis fikk 1 premie, og nå både er Svensk og Norsk Jaktchampion!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar