tirsdag 2. august 2016

Isak/Sentrum Scene/Whitesnake

Var hos Silvia Jauring hos Anicura med Isak i Oslo i forrige uke. Var forberedt på operasjon i venstre skulder, kikkhulloperasjon. Men Isak har tydligvis hatt godt av ro og ingen trening den siste måneden. Har merket det selv også. Ingen halting, og han lot henne bende skulderen både fram og bakover. Vi har en plan framover, turer i bånd, gradvis litt lengre turer, og lett trening om et par uker. I tillegg trening i vannbasseng. Får bestille time i løpet av uka.  Det har også hjulpet at han har blitt tre kg lettere. Gir han også glukosamin med kondroitsulfat og msm.

Har også rukket en BK trening på Fløytdammen. Og der overrasket Ailo meg, fotgående ,to markeringer på land og vann samt et feltsøk gikk supert!! Brukte ikke skudd, det får bli neste gang. Hadde da latt han løpe og herje før han startet å jobbe.

Sami har vært på Trondsbu sammen med to gyldenpelser og  trent på markeringer, og dirigeringer på land + lange vannmarkeringer og dirigeringer. Alle apporter fra vann fint avlevert i hånd. DET har vi strevd med, i år er første gang det ser ut til å sitte!

Onsdag 27 juli var det konsert på Sentrum Scene med Whitesnake.... Traff May og Ingvild på ettermiddagen, mat på Lille Saigon og øl og vin på diverse steder før konserten. Endelig skulle jeg få se David i levende live... Og jeg syntes det var bra, selv om en sikkert kan finne noe å kritisere. Han er jo 65 år...   Etter konserten ,en liten tur på John Dee før det ble kebab før vi kom tilbake på hotellet, Plaza rundt kl.0200.

Gjett om jeg hadde vondt under foten om morgenen. Tok toget til Skarnes, og Arne hentet meg der. Var hjemme rundt kl.1100, og resten av dagen ble tilbragt i horizontalen.


Tilbragte helgen på Gardermoen, og fikk anledning til å minske belastningen på foten så det gikk bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar