torsdag 25. august 2016

SJØØN!

Jeg og Ailo dro til Sjøøen den 11 august. Har som sagt vært der tidligere, og visste hva jeg kom til:-) Turen gikk greit og vi var framme ca 1730. Felles middag kl.1900 og så var det teori og praktisk trening til fastsatte tider fredag, lørdag og søndag. Velorganisert som alltid, Elsa og Lena kan dette! Hadde fått rom på loftet med en veldig bratt trapp. Ailo gikk opp og ned en gang, men da vi skulle prøve for andre gang, ble det "problemer" da han skulle gå ned. Valgte derfor å overnatte i lysthuset, ikke isolert og ikke så oppdatert som de andre overnattingsmulighetene, men helt ok. Her lysthuset:


Siden vi bodde litt trangt ble kveldene tilbragt i bodegaen der Ailo lå fint på teppet sitt ved siden av meg. Han var riktig flink og lå på plassen sin tiltross for andre løse hunder og tilogmed løpetisper.
Fredagen startet med gjennomgang om hva som hadde hendt siden sist vi møtes. Lærerikt og interessant. I tillegg til treningstips som feks legg viltet på bakken for Ailo, og kall inn. Ailo tok da både gås, 6 kg, måke og kanin uten problemer og leverte rett i hånd. Ingen slikking i det hele tatt.
Og coaching, hvordan takle vanskelige kursdeltakere. Trivelig selskalp både hunder og mennsker, i tillegg til nydelig mat og omgivelser, kan en ønske noe mer........Lørdag og søndag, WT stasjoner der vi måtte legge opp stasjonene selv.

Noen flere bilder:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar