søndag 31. august 2014

Valpekurs/Trondsbu/Trondsbu/Drangedal/Langmyrheia

Onsdag 13 august startet valpekurs i regi av avd.Kongsvinger med 5 deltakere, 3 labradorer, en springer og en blanding av doberman og labrador ++. Vi startet hjemme hos meg med litt teori. Moro å holde kurs, en blir i godt humør når det en foreslår fungerer:-):-)

Ellers ble de fleste dagene tilbragt på Trondsbu, vanndirigeringer, felt og vilttrening. Hadde fri  i uke 34, og den 23 og 24 august arrangerte vi jaktprøve i AK og EK . Svein Scheie var dommer men vi måtte få inn en dommer til pga rekordstor påmelding i AK . Morten Kjelland stilte opp:-)  Jeg stilte med både Isak og Sami. Gikk i par med Torunn for Morten K. Isak løste alle oppgavene men pga uro rundt meg ble det 3 premie. Sami fikk 2 premie, og årsaken var dårlig handling fra meg på dobbelmarkering og landdirigering:-(

Torsdag 28 august dro jeg, Isak og Sami til Drangedal. Siden toppturer har blitt så populært bestemte jeg meg for å ta med hundene opp på Langmyrheia etter å ha spist middag. Ikkje lurt... Var nok 40 år siden sist.... Og det var bratt, veldig bratt. Er glad jeg hadde hundene i sele, de dro meg opp fjellsiden, og det var tungt både for to og firbeinte... Men vi kom oss opp, og ned igjen helskinnet:-)
Men jeg fikk jæ...vondt i foten etter den strabisiøse turen. Greide nesten ikke å gå...Så det ble noen rolige dager ,men fikk med meg verdens beste marsipankake hos Mona på lørdagen:-) 
Kjørte hjem igjen på søndag, og særlig Truls var glad for at hele flokken var samlet igjen:-) 

Denne uka er det styremøte, valpekurs og bevegelig jaktprøve med 14 deltakere. Nok å gjøre altså. Blir en del organisering og papirarbeid. Skulle egentlig jobbet til helga ,men harctatt meg fri, skal delta i NM jakt på Rena.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar