tirsdag 12. august 2014

Tromsø/Hundevis/Jaktkurs/Valpekurs

Forrige uke ble en begivenhetsrik uke. Først fem nattvakter på rad, og så tur til Tromsø.  Ble ikke så mye hundetrening den uka.  Men det ble noen turer rundt nærområdet her med alle hundene, en og en. Rakk en rask trening på torsdag,  feltsøk og vanndirigering.

 Fredag dro jeg rett fra nattvakt til Tromsø. Skulle ha introkurs i jakt i regi av Hundevis. Landet i Tromsø kl.1330 og ble hentet av Eline. Kl.1700 var det teori med PowerPoint. Var kjempesliten, hadde ikke sovet noe, så jeg gikk og la meg 2100.
Lørdag var det tid for kurs. Trivelige kursdeltakere gjorde dagen fin. Holdt meg litt lenger våken på lørdag kveld, helt til 2230. Men først gikk jeg, Eline og Iver, en herlig brun labbegutt rundt Prestvannet. Bilde derfra rett under her.


Søndag opprant med nyydelig vær. Deilig luft og supre treningsområder får meg til å ønske å flytte nordover.  Og det ble en fantastisk dag,  må nevne Iver, igjen,  som virkelig jobbet med seg selv og svømte for første gang, nesten så en får tårer i øynene.  Landet på Gardermoen 2130, og det var  deilig å komme hjem og få sovet ordentlig ut.

Hundene var veldig klare for trening på mandag. Sami er super, mens Isak var helt i 100. Nå hadde det ikke vært noen aktivitet siden torsdag, og det var tydelig......
Tirsdag, vilttrening med Torunn og Anne. Først en tur ned til Svarttjernet med Anne og Sako. Sako og Isak løp og koste seg. Det ble et par markeringer på vann og dirigeringer på land før vi gikk tilbake til bilene.  Anne la ut et feltsøk og kastet noen markeringer for Sami og Poppe, og deretter for "finnen" og Isak. det var duer, ei rype, ender, en kanin, en kråke og en måke. Syntes gikk ganske bra, alle hundene var flinke. I morgen starter valpekurs med fem deltakere.  Gleder meg:-)

Flere bilder fra Tromsø:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar