mandag 31. oktober 2022

Dugnad/AK/Tannrens/Jaktkurs

Jeg og Marianne var ansvarlige for dugnaden på travbanen lørdag 21 oktober. Meget bra oppmøte, og vi fikk gjort mye, heist vimpelen vår med egen logo, ryddet rundt husene, og lagt på subus. En meget vellykket dag!
Dagen etter ble ikke like vellykket. Jeg og Nikki stod opp grytidlig, kjørte til Vestfold, og stilte på AK prøve. Andre Alfredsen var dommer. Nikki var ikke med meg, hun tok feil dummy, og jeg fikk henne ikke ut over elven. Det var min feil, skulle sendt henne rett over elven. I stedet sendte jeg henne på skrått mot noe buskas som lå i vannet. Når det i tillegg var en bratt bakke opp på land, fikk jeg henne ikke over.

Fotgåendet var heller ikke bra. Det som var bra var at jeg fikk henne ut på dirigeringene, og hun fant dummyene, men ikke så effektivt som ønskelig. Feltsøket var supert! Måtte gjennom noe kratt, for å finne dummyene, men det var ikke noe problem:-) 

Mandag var det tur til Jenni. Tannrens på Ailo, og blodprøver på Sami. Etter noen dager fikk jeg hyggelig svar, uvanlig bra blodprøveresultater, ikke verst Sami er 12,5 år. Her ligger Ailo med ullsokker og teppe for at han ikke skal bli kald:Så var det jaktkurs med Roar Børresen helgen 28-30. Hentet han på Gardermoen fredag ettermiddag.

Lørdag og søndag var det kurs på ved Sæter rett utenfor Kongsvinger. 6 deltakere på lørdag, krav for å delta bestått kvalikprøve. Deltok med Arnie, og det gikk overraskende bra. Kan nok takke opplegget til Roar for det:-) Tar med meg fokus på fotgående, og enkle øvelser for å både roe ned og bygge opp hundene. 

Søndag, AK/EK nivå. Deltok med Nikki. Har fått inspirasjon til treningsopplegg, og ikke minst at jeg skal ha troen på Nikki. Jeg må være tydelig og klar slik at hun stoler på meg.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar