fredag 19. august 2022

LP Arnie/Jakt og fiskedagene/EK prøve

 30 og 31 juli var jeg, Arnie og Ailo på Løten, kurset veien til FCI3. Arnie har nok en vei og gå for å komme dit, og jeg MÅ jo få trent han også . Helgens  temaer var kjeder, innkalling med stå, dekk og ligg.Kjeder gikk så som så ,men innkallingen med ulike momenter var moro å trene.  Hindre som ekstra hindringer. 

Ellers ble det noen treninger på travbanen, i tillegg til jobb på Gardermoen. Lørdag 13 august kjørte jeg alene en tur på jakt og  fiskedagene på Elverum. Og jeg fikk handlet det jeg hadde planlagt, hagle og elastisk jaktdress. Det ble tyrkisk hagle, Churchill. Var og hentet den i dag på Gjøvik. Så nå må jeg komme meg på skytebanen… Har også hatt noen vanntreninger på Fløytdammen, samt styremøte og møte i jaktkomiteen. Planlegging av høstens aktiviteter. Og det har vært varmt, veldig varmt….
Den 18 august arrangerte vi i avdelingen Eliteprøve på FLøytdammen. Og det ble en utfordrende prøve med mye vannarbeid både i, over og langs vann. Jeg hadde store problemer med knærne så jeg var ikke så mobil. Hadde heldigvis mange gode hjelpere💜


Har også  rukket å trene passivitet med Ailo og Nikki ifb jakt. Nina jaktet gås, men det kom dessverre ingen gjess på skuddhold så da slappet vi av:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar