onsdag 27. juli 2022

"Vannkurs"/Gentester/Vandrebirøkt/Kvalikprøve! Var instruktør på det årlige "vannkurset" jeg har i regi av avdeling Kongsvinger  helgen 9-10/7 på Fløytdammen. I år var vi heldige med været, sol og vind. Og dermed ingen insekter:-) Vi hadde en fin helg, moro at øvelsene jeg har fungerer:-) Fotgående, markeringer og dirigeringer langs vann, deretter markeringer over vann på to ulike steder med og uten forstyrrelser.  Foto: Allan Tingsveit 

Jobbet en del nattvakter i uke 28 og 29. Først mine egne vakter, og så var det overtid i de dype skoger i Trysil. Faunakriminalitet, vandrebirøkt, og så ble det natthelg til for Lars Erik, og så ferie i uke 30.


Ble ellers noen turer til Fløytdammen for å trene egne hunder. Blir inspirert av å holde kurs:-)

Heldigvis er såret til Ailo nede på høyre bakfot blitt mye bedre. Hjalp å ha på bandasje/beskyttelse og rense med klorhexidin og bruke med.talkum. 

Bestilte noen gentester i juni siden foreldrene til Arnie, Åkcra og Phoenix er  bærere av henholdsvis SD2, dvergvekst og Startgardt, øyesykdom. I Ailo sine gener fins ikke disse "sykdommene". Nikki er bærer av Startgardt, og fri for SD2 genet. Kan nevne at det har vært noen rare resultater fra Laboklin når det gjelder Stargardt. Har ikke satt meg så inne i det, men ser nå at raserådene ikke anbefalte Laboklin/Labogen som jeg har brukt. Når det gjelder Arnie så er han fri for Stargardt, og bærer av SD2. Greit å vite..

Og, Arnie bestod kvalikprøven i jakt. Har utsatt den tre ganger...Fotgående når Berit stod der med startpistol og dummy kunne vært bedre, men han satt fjellstøtt både da jeg gikk fra han og når skuddet ble avfyrt. Og å hente dummy er ikke noe problem... Så nå er det "bare" å trene fot, fot og fot.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar