søndag 10. juli 2022

Klubbmesterskap/Campingtur

Torsdag 30 juni arrangerte vi i avdelingen klubbmesterskap i jakt på Sandnesmoen travbane. Berit Lund var dommer. Jeg deltok med alle 4, Arnie i unghund klassen, Ailo og Nikki i åpen klasse, og Sami i elite/Veteran. Startet med Arnie, hadde bånd på han og da ble det 5 poengstrekk før vi hadde startet. Mesterskapet var lagt opp med 3 poster i hver klasse der en kunne få max 60 poeng. I unghund klassen ble det først en vannmarkering. Den ble kastet noe langt ut i elva, og Arnie måtte tenke seg litt om før han hoppet ut i. Han hentet den fint, med en liten omvei inn til meg, 8 poeng. så var det to landmarkeringer med skjult nedslag, 8 og 12 poeng. Er fornøyd, ingen piping eller stress. 

Så var det Åpen klasse. 3 markeringer i høy vegetasjon. Nikki løste alle oppgavene greit, og fikk 18,18 og 19 poeng, og det holdt til 2 plass. Ailo nailet den første mark, 19, så ble det litt strul på den andre lange mark, 10 poeng, og så avluttet vi med 16 poeng.


Så var det Eliteklassen. Det var en lang markering, og to dirigeringer. Sami gjorde en super jobb og fikk 20,20, og 18 og ble dermed både klubbmester i Eliteklassen og veteranmester! Helgen 1-3 juli dro vi på campingtur, 3 år siden sist, og første gang for Arnie. Vi kjørte til Tone og John som har hytte ved Osensjøen og parkerte vogna der. Kom opp på fredag kveld, og vi hadde en trivelig kveld sammen. Arne var den mest våkne, utrolig nok... Og alle hundene storkoste seg i vogna, og tilogmed Arnie som er litt vill, roet seg fint.
Uka etter jobbet jeg ettermiddager, 15-24, og helgen 9 og 10 holdt jeg kurs på Fløytdammen, fokus på vannarbeid. 7 retrievere med førere.  Mer kommer… 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar