torsdag 30. juni 2022

Bursdag/ BK prøve/LP/Rally

 Dro til Drøbak 13 juni og feiret May sin 60 års dag. Jeg spanderte lunsj på Fiskeriet i sentrum.

16 juni var det begynnerklasse i jakt på Fløytdammen. Dommer var Asbjørn Kristiansen, og  jeg var prøveleder. Og det ble en fin trivelig dag med litt vind og litt sol. Dette holdt insektene borte. 

Lørdag 18 juni kom May og Loek på besøk, og vi hadde en fin dag sammen, først her, og så på Sanngrund😊Søndag 19 juni deltok jeg og Ailo på rally og lp stevne i regi av Hamar Hundeklubb. Startet ikke så bra da Ailo snuste så mye på det første skiltet, vi brøt og dett var dett. Gikk noe bedre i lydighetsringen, selvom det var utrolig mye å lukte på her også. Ble faktisk 0 på fri ved fot pga det. Helt uvanlig at slikt skjer. I tillegg ble det 0 på sirkus, Ailo løp rundt hinderet i stedet for kjeglene. Og på vår favorittøvelse ruta, løp han ut til venstre og la seg ut i intet. Det som gikk bra var neseprøve, apportdirigering og fellesdekk med skjult fører, 10 på alle. Og det holdt til pallplass, vi ble nr.2

Uka etter dro Arne og Thor til Kiel, og det ble noen turer på travbanen og Fløytdammen på meg og hundene. Så var det jobbehelg, og i dag torsdag 30 juni var det klubbmesterskap på travbanen. Gikk ikke så verst. Mer i neste blogg😊Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar