søndag 1. mai 2022

Bruks/EK/AK prøve

 Linda og Nala debuterte i bruks D spor i Østfold 24 april, og det ble opprykk til klasse C med en 0 på lydigheten. Linda sa feil kommando, og da løp Nala rundt hinderet. Ellers er Nala et naturtalent, feltsøk er hun fantastisk på,  spor likeså, og lydigheten går også bra, så her satser vi på opprykk til B i løpet av året..


Hadde ellers årets første fellestrening, jakt den 28 april. 12 hunder, ekstra moro med mange nye fjes. Fotgående, stadga og markeringer stod på programmet.


Ellers hadde vi Saga igjen,på besøk i to dager, veldig hyggelig<3 Hun glir rett inn i flokken, og jeg føler at hun koser seg her hos oss:-)

Så var det dags for Elite og Åpen klasse prøve her i avdelingen. Jeg var prøveleder i Eliteklassen på lørdag, og det ble en fin, utfordrende prøve. Mange dyktige ekvipasjer stilte til start, men det ble ingen 1 premier.

Vi var begge dagene på Sæter, kanskje et område der det ikke lønner seg å ha for stor fart. 

Idag stilte både jeg, Nina, Vidar og Øyvind, som har søsteren til Ailo. Både jeg, Nina og Vidar fikk 0. Nikki er slurvete med avleveringene av viltet. Opptakene er det ikke noe å si på men....

Og Øyvind og Line ble de eneste med 1 premie i løpet av helga! Nå kan de stille i Eliteklassen hvis de ønsker...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar