tirsdag 25. august 2020

Ferie/Besøk/Rally/LP-KURS

 Hadde ferie fra uke 33, og planen var at vi skulle kjøre til Vesterålen og Finnmark, men slik ble det ikke. Hverken Arne eller Isak er i form, så derfor ble det hjemmeferie. Nok å gjøre her..... 

9 august var det trening med Vidar og Gro, deretter besøk hos Øyvind og Hilde i Nannestad. Måtte jo hilse på Line sine valper<3 Sami og Isak er foreldrene hennes så jeg er vel en slags bestemor, eller kanskje oldemor;-) 


Uka etter hadde jeg ferie som ble tilbragt mye på Fløytdammen. Isak elsker å komme dit, løpe og svømme litt<3. Torsdag den 13 hadde vi besøk av Lene og Andrej, hyggelig som alltid:-) Dagen etter en tur til Ingun, og deretter en trening med Linda. 

Den 16 dro jeg til Skien og debuterte i klasse 2 rally med Nikki. Det var kvelende varmt, men hadde ikke vært for meg hadde det blitt 197 ut av 200 poeng og direkte opprykk til klasse 3. Men, jeg glemte en sitt, og da ble det disk..... 

Debuterte også i klasse 3 med Ailo og Sami... Men må nok trene mer, rygging og høyreføring fungerte ikke så da ble det disk der også. I tillegg var det den køen gjennom Drammen...... , men hamburgeren på Hvittingfoss sviktet ikke:-)

Uka etter fikk vi besøk av Ingse, søsteren til Arne. Veldig hyggelig, velkommen snart igjen:-)


22 og 23 august deltok jeg på LP kurs med Monica Wickstrøm med Ailo. Fikk mange gode tips og ideer. 

Ailo er jo en super arbeidshundshund som syntes ALT er moro, og han sjarmerer alle, meg også;-)Mandag var vi på besøk på hytta til Anne, deilige Frysjasjøen:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar