onsdag 2. september 2020

LP/Rally/1EK/1BK

Jobbet nattvakter i uke 35. Rakk en kort lydighetstrening med Marianne på travbanen den 27 august, og lørdagen var det konkurranse på Stikka i Østfold med Ailo i klasse 2. Lene ble med meg, og vi hadde en trivelig tur. Men, det ble bare 149 poeng, mye pga av fri ved foten, og ruta, som pleier å være vår kongeøvelse... Ble bare 5poeng, pga at han la seg direkte og så var det 6 på fri ved fot.....Men, iver å glede er det ikke noe å si på:-)

Dagen etter, tur til Sandefjord med Nikki, Nala og Linda. Og, det gikk mye bedre. Nikki vant klasse 2, og har nå direkte opprykk til klasse 3 i Rally. Nala fikk også direkte opprykk til klasse 2, så alt i alt en kjempefin tur:-)Og så ringte Maria, hun og Saga, som er søsteren til Ailo, og halvsøsteren til Nikki og Nala, hadde deltatt på jaktprøve på Sokna. Og der greide de å få 1 premie i Elite jakt på en tung, vanskelig prøve. Er kjempestolt av dere Maria!! 

Fantastiske hunder og eiere!!!Hadde ferie uka etter, og det ble nye turer til Fløytdammen. Isak storkoser seg der, hopper, spretter, svømmer og henter baller i vannet som aldri før<3

Og i går var det jaktprøve i begynnerklassen i Elverum. Linda og Nala deltok, og jammen ble det en 1 premie der! Dommer var Asbjørn Kristiansen. Hurra for dere Linda:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar