tirsdag 27. november 2018

Valpetreff/Kieltur/Klubbmesterskap

Valpetreffet 14 november arrangerte vi hos Kjersti på Roverud. Synd at Cathrine ikke kunne komme, håper vi ses neste år. Kjersti hadde satt opp en firkant, et lite hopphinder og et par ekstra hvite pinner. Vi varmet opp med fotgående, sitt og bli, innkalling og apportering før vi gikk ned på jordet der det var satt ut fire pinner i en stor firkant. Der trente vi på fotgående og la ut en dummy ved hvert hjørne, og så sendte vi hundene en og en for å hente. Supert hvis en har en hund der det kan komme litt lyd. Både Nova, Nala, Norman og Nikki var flinke :-O
Fredag den 16 dro jeg og May til Kiel, og vi hadde en kjempefin tur. Vi hadde spandert på oss ekstra fin lugar med havutsikt, frokost og middag begge veier. Og jeg greide som vanlig å få brukt en del penger...Helgen etter den 24 og 25 november var det klubbmesterskap i lydighet og jakt på travbanen her på Skarnes. Hadde tenkt å arrangere begge deler på lørdagen, men det ble mørkt så eliteklassen jakt måtte arrangeres på søndag.  Deltok med Ailo og Sami i klasse 2 og klasse 3 i lydighet. Har jo ikke fått trent noe særlig, og Sami kan ikke alle øvelsene i klasse 3 men vi fikk prøvd oss.

Berit S. var dommer, og Ailo gjorde det veldig bra, unntatt ruta, da måtte han snuse og snuse, og da ble det 0. Sami ble nr.2 i klasse 2 etter Archie, veldig fornøyd. Vi hoppet over neseprøven, ellers gjennomførte vi alle øvelsene og det ble 215 poeng, og 2 premie.

Ailo stilte i BK, Therese S var dommer,  det ble ingen knalling, og alle dummyene ble fint levert i hånd! Men, så ble det en 0 her også, en markering fikk han ikke med seg, men 75 poeng ut av 100 med en 0 syntes jeg er bra:-)Søndag, eliteklassen. Berit L var dommer. Sami gjorde det greit, men ble slått av Kiwi....... og ble nr.2. Men ble veteranmester:-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar