mandag 12. november 2018

A-Godkjent Redningshund/Blodsporprøve/Dobbel AK

Hurra for Marianne og Archie som nå har bestått alle testene og ble A-Godkjent Redningshund søndag 4 november!! Er kjempestolt av dere!! Dere er et supert team. Archie er en noe forsiktig hund, med stor arbeidslyst, og som alltid vil gjøre alt riktig<3<3 Og Marianne har fått frem det beste i han.


Og mamma Sami gjør ting hun egentlig ikke kan. Gro fikk meg med på blodspor prøve på Finnskogen den 3 november, og der fixet både Sami og Kelly hver sin 1 premie, dommer Per U.


Ellers har jeg hovnet i begge beina, og har tatt det litt med ro, og brukt støttestrømper. Har kjøpt meg ekstra store sko, elastiske så da går det ganske greit. Kan ikke bruke vanlige sko/støvler:


Jobbet overtid den 4 november og hadde en trivelig dag på jobben med makker Christian. Uka etter ventet fem nattvakter, med styremøte på mandag den 5 november på Tao på Skarnes. Mammografi på tirsdag den 6, og så ventet tre nattvakter hele helgen. Vi hadde dobbel AK lørdag og søndag i øsende regn. Jeg ordnet papirer, og brukte nok minst tre timer på det. Vi hadde mange deltakere, og det ble strykninger og endringer så nok å holde styr på. Men, jeg satt inne, tørt og varmt. De andre medhjelperne var ute i regnet hele dagen. Tror det er helt greit at det nå er nesten 6 med til neste prøve,-) Gro var sporty og stilte opp som skytter for første gang på lørdagen. Da var Kelly her hos oss. Og på søndag var Maria skytter, og Saga tilbragte dagen her, trivelig det:-)

Har nå fri til torsdag. I morgen må jeg få trent litt med hundene, så er det valpetreff på onsdag, og så drar jeg og May til Kiel på fredag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar