onsdag 19. desember 2018

Pizza/konsert/veterinær/

Torsdag 29 november var tid for det årlige treffet med kollegaer fra "Gamle Gardermoen" på Peppes på Jessheim. Veldig hyggelig som alltid:-)


3-7 desember  jobbet jeg formiddager, og rett etter jobb på fredagen tok jeg flytoget til Nasjonalteatret, den stasjonen har jammen forandret seg på 20 år.... Traff May på  Aker brygge, pizza, prosecco og så  Nordic Tenors i Konserthuset,  kan anbefales:-)

Uka etter jobbet jeg ettermiddager, men rakk jammen  frisør, tannlege, veterinær og gynekolog før jobb......
Utsikt fra TF2:
12 desember var jeg hos Jenni med alle hundene, ormekur og litt behandling. Ailo hoppet fornøyd opp, og var klar for behandling:
Oppdaget at høyre rovtann ikke var ok hos Sami, ny time 19 desember.

Var i Drangedal 14-16 desember for første gang siden begravelsen til mamma. Var hyggelig, men doen ble tett på søndag rett før vi skulle dra, alltid trivelig....Rørlegger er kontaktet... I tillegg fikk vi problemer med anlegget her på Skarnes tidligere i uka, ikke varmt vann og varme. Ble heldigvis "reddet" av en pensjonert rørlegger.

Sami ligger nå bedøvet på alle måter i buret her i stua med pledd over seg. Tanna var veldig stor med tre røtter, så vi tar det veldig med ro de nærmeste dagene med henne. Temgesic,tramadol og loxicom
og i morgen starter vi med dalacin i tre dager, antibiotika.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar