lørdag 30. juni 2018

Reunion/Tokedølen/Oliver Kiraly

Satt på nattvakt i slutten av januar, og fikk den gode ideen at jeg skulle ta initiativet til reunion for oss som gikk ut av ungdomsskolen sammen. Som sagt så gjort. Tok kontakt med Jens som var kaptein på Tokedølen, og bestilte mat fra Idun. Og vi fikk jammen en kjempefin tur med Tokedølen med Sondre Eie som kaptein. Vi ble 28 deltakere:Det går bedre med Ailo, men vi bruker fremdeles støttebandasje når vi går tur. Da blir det ikke slike rykninger. I tillegg har mamma hatt forferdelig vondt i rygg og videre nedover beinet. Hun ble etterhvert sendt på MR, og fikk sterke smertestillende tabletter, tramadol mm. Men hun ble kvalm og uvel, og forlangte tilslutt og bli innlagt på sykehuset på pappas bursdag den 21 juni. Der ble hun til den 29 juni. Vi venter nå på svar på alle prøver hun har tatt, hun har gjennomgått CT, mammografi og underlivsundersøkelse.

Ellers hadde jeg invitert Oliver Kiraly fra Ungarn til å holde jaktturs for oss. Han bodde på Milepelen, og kurset ble holdt på Fløytdammen. Og det ble meget vellykket. Deltok med Nikki på mandag, og Sami på tirsdag og onsdag. Nydelig vær, varmt, med litt vind. Alle fikk gode råd og tips fra Oliver:-) Her Nikki, Oliver og Sami:

Dro rett fra kurset på onsdag den 27 til mamma på sykehuset i Skien, og derfra til Rizza i Drangedal. Kjørte innom mamma i Skien på torsdag, og tilbake hit til Skarnes. Fredag, kun en liten luftetur med hundene på Fløytdammen. Mamma ble da sendt hjem. Heldigvis er Arne og Thor der. De holder på å rive og sette opp ny terrasse.
I dag tur til Flisa. Sami fikk noen markeringer på stranden, Isak og Nikki fikk løpe fritt, og Ailo fikk svømt litt:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar