torsdag 14. juni 2018

Ailo/BK prøve/Lillesand/Tingsaker/80 år

28 mai skjedde det "noe" med Ailo. Noe "stakk" tre ganger på rad, og han løp inn i buret på soverommet. Spørs om det er stingene fra operasjonen som plager han...Der ble han i nesten 48 timer.... Han nektet å gå ut av buret, og han gjorde ikke fra seg på nesten to døgn... Arne var dratt til mamma i Drangedal, så jeg var alene. Fikk heldigvis hjelp av Marianne, og vi bokstavelig dro han ut av buret. Forferdelig å se på:-( Jenni var kjempegrei, og kom hjem til meg for å sjekke han. Var redd for at senen som var sydd i haseleddet var kommet ut av posisjon, og fikk time i Sandefjord for eventuell ny operasjon 7 juni. Lenge å vente... Brukte støttebandasje, men da ble det gnagsår... Og når det i tillegg var kjempevarmt i nesten to uker, over 30 grader...ble det en utfordring.


 Skulle vært hos Trond og Aase  og trent med Sami, men det måtte jeg avlyse. Rakk en trening med Nina på SIAP, og en liten tur på Fløytdammen med Berit.
Onsdag 6 juni arrangerte vi bevegelig begynnerklasse prøve i jakt på Fløytdammen. Heidi var dommer, og jeg prøveleder. 8 deltakere, 6 golden og to labradorer. Moro for Kjersti og Grazy som fikk en fin 2 premie.

Dagen etter dro jeg og Ailo til Sandefjord. Var veldig spent, men vet.Sissener mente senen var på plass. Men fortsatt ro, lufting i bånd og bruk av støttebandasje i noen måneder til var forslaget hans...Og det følger vi. Men det ble mange besøk til Jenni. Bruk av laser der han har gnagsår, og smertestillende, rimadyl i noen dager. To ganger daglig, nå går vi ned til en om dagen.

Skulle ellers deltatt på dobbeljaktprøve i Kristiansand helgen 9-10 juni, men pga både Ailo og mamma som ble hele 80 år den 9 juni, valgte jeg å avstå. Tok med meg mamma og dro til Tingsaker camping i Lillesand. Kjempefint sted, tar gjerne en tur dit igjen.

Nå venter reunion på Tokedølen til helga.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar