fredag 25. mai 2018

Pinse/Utstilling/Working test/Sami 8 år!

Pinsearrangementet til Norsk retrieverklubb, ble i år som i fjor arrangert på SIAP rett utenfor Skarnes. Utstilling både lørdag og søndag. Og så var det WT på mandag, og det var varmt, veldig varmt hele helgen. Stilte Sami på søndag. Resultatet fra den dagen telte sammen med WT resultatet på mandag, dual konkurransen.  Har ikke trent noe på venstre svinger, men det holdt til Good. Har Very Good fra før.

Hadde ellers nok å gjøre i forbindelse med organisering av medhjelpere til alle postene, samt henting/bringing av dommerne, overnatting osv. Var i tillegg kaster før lunsj i AK klassen. Og Marianne som har Archie, broren til Ailo stilte opp som skytter hele dagen. Hun trener ikke jakt engang, men redning. Tusen takk Marianne<3
Gikk med Sami etter lunsj. Og det startet bra. Det var 5 poster totalt. 1 og 2 post var en lang dirigering, og så en dobbel markering bak dirigeringen, og til siden inn mot skogen. Morten Kjelland var dommer. Og Sami var super, løp dit jeg pekte, slapp å bruke fløyta i det hele tatt. Og dobbelmarkeringene løste hun også uten noe hjelp fra meg, 2 x19 poeng.

Så var det post 3. Dommer, Lars Mertz. En enkel markering inn i et tett kratt/skog. Sami løp ut til venstre, og så inn og hentet dummien, 16 poeng.

Post 4, dommer Frank Hermansen. Skudd mot en dirigering opp i skogen, og så en kort markering. Markeringen skulle inn først. Jeg trodde jeg visste hvor den lå, det var feil..... Sami holdt seg fint i området, men fant ingen dummy. Kalte henne tilslutt nærmere meg, og da fant hun den med en gang. Sendte henne så ut for å hente dirigeringen, og det gikk ganske bra, men det ble kun 8 poeng på den posten.

Post 5, dommer Kicki P. En dobbelmarkering på linje opp grustaket. Sami hentet den lengste greit, men hun løp over den korte. Måtte dirigere henne, og ble litt høylytt, og da ble det bare 10 poeng. Totalt 72 poeng. Tenk hadde Sami hatt en bedre fører, da hadde vi vunnet, han som vant hadde 82 poeng... Det holdt til plassering, bestått Elite WT, 8 vinner. Sami ble også nr. 4 i dualkonkurransen, utstilling og Wt sammenlagt.

Og den 26 mai ble  hun 8 år, og veteran. Hvor har årene blitt av... Min fine, flinke og spesielle Sami<3<3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar