fredag 18. mai 2018

Valpekurs/AK/EK kurs/Valpetreff/

Avsluttet valpekurset med en tur på Skarnes onsdag 2mai. Trivelige hunder og førere.

Deltok med Sami hos Trond og Aase på AK/EK kurs for første gang 3 mai, og det gikk supert! Sami oppførte seg, og fikk utfordringer som hun løste:-)
Valgte så å sjekke gipsen til Ailo på fredag 4 mai.. Lurt, for etter 10 dager innestengt, var det blitt betennelse. Byttet til en mindre gips, og tok stingene uka etter.
Så var det jobbehelg, ettermiddager og nattevakter i tillegg til noen ekstra nattevakter. Var litt gal og arrangerte et mini valpetreff søndag 13 mai. Gikk av nattvakt om morgenen, men det gikk fint. Maria, som har søsteren til Ailo, og er rallydommer, kom og viste oss litt tips og triks ifb med rallytrening. Deretter ble det jakttrening. Takk til Kjersti, Berit, Linda og selvfølgelig Maria for en trivelig dag:-)

Nikki:
 Saga:
 Berit og Norman:
 Berit og Simon:
 Kjersti og Nova:
 Nikki:
 Nala:


Ny kontroll på Ailo i uke 20, og nå var det blitt gnagesår....Så nå ble det uten bandasje. Hadde ansvaret for fellestreningen 15 mai, og vi var på Galterud hos Kristin, en kollega av Kjersti. Tre poster med ulike oppgaver, vellykket for alle:-)

Nå venter pinsen, med utstilling på søndag og Working test på mandag med nesten 200 deltakere. Greit å slappe av i dag i sola med pizza og prosecco:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar