fredag 20. oktober 2017

Diaree/Valper

Og jeg er fremdeles ikke bra. Måtte ta en tur til legen forrige fredag, og fikk to ulike typer antibiotika, hadde høy CRP. Leverte også inn prøve mandagen etter. Har vel gått ca 100 skritt pr.dag, og hverken mat eller pepsi max smaker....

Nok om det. Valpene vokser og vokser, og blir mer og mer aktive. Er kjempeglad for at jeg har Arne<3 De veier nå fra 4,4 til 4,8 kg.

Klørne er klippet for femte gang, og både valpene og Sami har fått tre ormekurer. Og avføringen er fast og fin, viktigere enn en skulle tro;-) I Tillegg får de litt rå karbonadedeig, og så dier de Sami et par ganger om dagen. Og nå vil de ikke være i "hulen" sin. De ligger her på kjøkkenet, og har fri tilgang her unntatt om natta. Da sover de i grinda si som vi har satt opp som forlengelse av kjøkkenet. Er blitt minusgrader ute nå så det blir ikke så mye løping på terrassen. Men vi var heldige med været de to forrige ukene, da var alle ute minst to ganger om dagen.

Har hatt en del besøk, og det takler valpene på strak arm. Moro at Helle, Milan, Anne lise og Dag kom en tur forrige helg. Da har valpene både hilst på barn, mannfolk og fremmede damer.

Her noen bilder:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar