onsdag 11. oktober 2017

Valper /Trondsbu/Ormekur/kloklipp/syk

Skjer ikke så mye for tiden. Men i Valpekassen begynner det å bli liv og røre. De sloss, biter hverandre både i halen, og over nakken, hyler for så å legge seg ned å sove.
De spiser med god appetitt, og det kommer mye ut også....Har de i Valpekassen om natta, mens de om dagen er i stua.
Vi arrangerte jaktprøve på Trondsbu, den 19 september. 7 deltakere, og vi rakk å bli ferdige før det ble mørkt.
Har blitt noen småturer dit og til SIAP med Isak og Ailo.  Valpene fikk sin første ormekur den 20 september, og neste den 4 oktober. Sami fikk også, hun rydder opp etter dem, veldig greit;-)  Og klørne har vi klippet til sammen tre ganger nå. På tide å gjøre det til helgen. Går fint, Arne holder ,og jeg klipper.  Det er veldig trivelig med valper, og jeg er kjempeglad for at Arne stiller opp. Han er nesten mer i valpekassen enn meg....Alle valpene har nå vært i stuen og i sofaen........ Men, de syntes det er fint å komme tilbake til "hulen" sin.Alle valpene er trivelige, og de veier nå fra 3,1 til 2,7 kg. Norman er størst, ikke så rart siden han er den eneste hannen. De nærmeste ukene håper jeg været holder seg slik at vi kan være mer ute. Har kjøpt en tunnel hos Ikea, og skal lage en liten bane med forskjellig underlag slik at valpene får testet det.
Jobbet nattvakter forrige uke, og det blir ikke så mye tid til annet enn jobb, vask og stell av valper.
Arne dro på hyttetur forrige fredag, og jeg skulle virkelig kose meg med alle hundene i helgen. Men, jeg ble skikkelig syk natt til lørdag. Våknet 0130 at jeg frøs og frøs. Kjersti kom på besøk på lørdag, og da greide jeg å luftene hundene nede på jordet her.  Det gikk ikke på søndag. Men Linda, en av de andre valpekjøperne var snill og luftet Isak og Ailo for meg. Jammen ikke bare bare å bli syk, når en har hunder, og en ikke greier å gå utenfor døra. Berit og Roger kom på besøk på mandag, og da ble det en kort tur på jordet her. Har ellers ligget rett ut hele tirsdag og i dag onsdag. Håper at jeg er bedre til i morgen.

Valpene har nå også vært ute i regnet, og på ulike underlag, og det går kjempefint:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar