lørdag 26. august 2017

Jakt og fiskedagene//Bryllup/BK/EK prøve

Opplevde jakt og fiskedagene på Elverum for første gang søndag den 13 august. Fint vær, og mye å kjøpe. Kjøpte hatt og rumpetaske.


Ble mer og mer folk ut over dagen, så da var det bare å komme seg hjem. Jobbet ettermiddager uka etter. Passet Line fra tirsdag til tirsdag, og det gikk uten problemer. Var et par turer på Siap, trente litt med Berit S og Kjersti før jeg kjørte på jobb. Fredag, Trondsbu, la opp EK prøven sammen med Berit på myra. Hadde med meg Isak og han koste seg, særlig da han oppdaget at Mims snart skal ha løpetid....


Lørdag var jeg invitert i bryllupet til Aase og Trond i Åsa. Flott opplegg, jaktfolk fra både Norge, Sverige og Danmark i skjønn forening. Først var det WT. Valgte og ikke ta med meg Ailo, og det var greit. Satt i sekretariatet med Hedvig, og vi hadde nok å gjøre når resultatene tikket inn. Etter WT var det en enkel, fin vielse, før nydelig grillmat med tilbehør ble servert, spesielt broccolisalaten til Solveig. Maria og Saga deltok i åpen klasse, og kom til finalen:-) Er kjempestolt!!!  Og de ble nr.6. Jeg kjørte  siden vi arrangerte EK prøve dagen etter.

Og det ble en "tung"  EK prøve. Det hadde regnet mye et par dager før, og det merket både hunder og medhjelpere. Svein Scheie var dommer, og vi hadde en trivelig dag sammen.


Uka etter jobbet jeg nattvakter. Men tok med Line og Ailo en tur på Trondsbu på mandag, testet noe av prøveopplegget. Kortere avstander, og vi tok ikke dirigeringen opp "monsterbakken" Det får bli en annen gang. Tirsdag en tur til Greaker. Marianne var ansvarlig. Ble litt lydighetstrening på Ailo, mens Isak løp rundt og gjorde det han ville. Onsdag, kun luftetur til SIAP.  Sitter ved steinbryggen, og tar en og en hund ut på en liten tur, og så litt avslappning på teppet på bryggen. Torsdag, tur til Trondsbu med Vidar, Julia, Ailo og Isak:

 Og her min fantastiske Sami<3<3:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar