lørdag 12. august 2017

Trondsbu/Fløytdammen/Jaktmesse/Prøveprøve/VALPER!

Her Sami 5 uker på vei:

30 juli overtid på Gardermoen fra 0700-1900. Rakk ikke så mye annet den dagen....

Uka etter hadde jeg ferie. Mandag en tur til Trondsbu med Vidar. Ailo knallet, ellers ok. Dagen etter tur til Fløytdammen sammen med Tone. På ettermiddagen en tur til Greaker. Solveig fra jobben kom en tur med sin fine aktive hund. Onsdag, ny tur til Trondsbu sammen med Vidar, Øyvind og Anne.
Torsdag en kort trening med Torunn og Poppe ved Gardermoen. Ailo oppførte seg, nesten......
Fredag, jeg og Kjersti kjørte til jaktmessen i Sunne. Hadde med Ailo og Grazy. Mye folk, og Ailo var flink:-) Vi fikk også med oss oppvisningen til SSRK Varmland, her Cathrine og Milton gravøren til Sami....regner med det kommer valper rundt den 4-6 september<3<3Overtid på lørdag, 7-15, og på søndag arrangerte vi prøveprøve på Fløytdammen. Det var meldt dårlig vær, fikk 7 avbookinger, men likevel 14 deltakere. Og det ble en fin dag tiltross for været, som ikke var såå ille. Jeg og Vidar dømte sammen, og Bent U. dømte Ailo og Julia. Ble ingen 1 premier i BK, mens Vidar og Julia fikk den eneste 1 premien i AK.
Min kennel, SAMISADORS gjorde det veldig bra, 4 x 2 premier i AK!  Bare småting gjorde at det ikke ble 1 premie på Sami, Ailo, Saga og Line.
Her Maria med Saga og Øyvind med Line:
SAMI:
 AILO:

Hadde turnusfri uka etter, og det ble noen turer til både Fløytdammen og Trondsbu. Denne helga, jobbehelg, men hadde tatt meg fri i dag og søndag pga kurs. Det ble avlyst, men da ble det privattime for Ailo med Ann Cathrin Solbakken i dag. Fikk noen ideer og forslag til videre trening. I morgen kjører jeg en tur til Jakt og fiskedagene på Elverum,  for første gang, og uten hunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar