mandag 16. januar 2017

Beste labrador/Besøk/Valper?

Startet 2017 med å være  50% sykmeldt. Og kneet er fremdeles ikke bra, men har nå fått time hos fysioterapeut, så nå skal det trenes. Har startet å ta selolje og glukosamin, og så får det andre komme etterhvert.
Ellers har resultatene fra Retrievercupen for 2016 kommet, og Sami ble beste labrador:-)
Dette er en allsidighetscup, og vi har deltatt på en sporprøve, lydighetsprøver, jaktprøver og en utstilling. Vi deltok også på DUAL Purpose Labrador, som omfatter de to beste utstillings og jaktresultatene fra i fjor, og ble nr.5.  Ikke verst siden vi kun har deltatt på en utstilling med Very Good. Og på jakt ordnet vi den siste 1 premien i Åpen klasse, og fikk en 2 premie i Eliteklassen.
Forrige helg hadde vi besøk av Thor og Martin, veldig hyggelig som alltid.


Har ikke blitt så mye aktiviteter siden jeg ikke er helt i fres, men håper på snarlig bedring.

Sami fikk løpetid 2 januar, og skulle parre henne med Zack, en ung foxrød hanne. Så uke to ble en travel uke, 2 øyelysninger, tur til Jevnaker og Veterinærhøyskolen + nattvaktshelg.
Øyelysningene gikk uten anmerkninger, og så skulle vi teste hvor langt Sami var kommet. Slapp hun og Zack løse sammen hos Kjersti, og det ble hopp og sprett, flørting, og parring, nesten. Zack er jo ung, blir 2 år i april, og i tillegg en forsiktig ,høflig "mann", mens Sami er litt "hei hvor det går", utålmodig.... Kan ligne litt på eieren...Så da det ikke hadde blitt "noe" i løpet av  torsdag eller fredag, dro vi til Thomassen på Veterinærhøyskolen i Oslo.  Og Sami var "klar" men så viste det seg at Zack nok ikke var det. Jæ.....synd. Måtte skuffe flere, men ikke noe å gjøre med det.


Ellers har det gått veldig bra hjemme med en løpsk tispe og to hannhunder. Isak viser på en mild, bestemt måte at her er det jeg som er sjefen, og Ailo godtar det uten noen problemer. Deilig med slike ukompliserte hannhunder....Vi holder selvfølgelig Sami og hannhundene adskilt, og Isak er fornøyd bare han får ligge ved siden av buret hennes. Tar på med løpetispe:


Etter nattvakthelg i helgen  traff vi Anne med hundene på SIAP. Supert med greie hunder, og det ble en fin trening med Ailo og Sako, Sami og Mira.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar