lørdag 31. desember 2016

Oppsummering 2016!

Januar: Lydighetskurs i regi av Hamar hundeskole med Ailo. Instruktør Lotte Norli. Kaldt, minus 25.


Februar: Sverigetur, instruktørkurs i regi av Elsa Blomster og Lena Gunnarson. Overnattet på Hindås camping. Ailo slapper av....


I tillegg agilitykurs med Ailo, instruktør: Jan Egil Eide på Disenå. Og snille, gode Bianca til Vidar døde plutselig.

Mars: Valpetreff på Stall Torefjell. Lydighetsweekend med Anna Larsson med Ailo. Instruktør på valpekurs og intro kurs apportering med tanke på kvalifiseringsprøven i jakt.


April: Valpetreff, agility i hallen på Disenå og jakttrening på travbanen. Arrangerte også Weekendkurs basert på Apportering til vardag og fest, fire deltakere.

Mai: Treningshelg på Svullrya i regi av Kongsvinger Ret.klubb.  Var ansvarlig for jakt, og deltok litt på spor.
Ellers Jaktkurs med Ailo, han løp og løp. Instruktør, Asbjørn Kristiansen.

Bevegelig AK, dommer Asbjørn. 2 premie på Isak, la ned vilt og urolig rundt foten. Men, endelig satt 1 premien med Sami!!  Øyvind og Line, datter til Isak og Sami debuterte på begynnerprøven i jakt og fikk 1 premie!

                                                      
Instruktørsamling Apportering til Vardag og fest, Kungsbacka. Var syk, overnattet på hunddagis, og Ailo er super å ha med på tur<3
Her er han sammen med en av instruktørene Åsa Davidsson:


WT 2 pinsedag, var syk og burde ikke deltatt...

Juni. Kurs med Eva Bodfelt, Elverum, overnattet på campingen der. Ailo var i full fres, ble mye løping, men fikk tips og råd hva jeg kunne trene på. Her slapper Ailo av:


Utstilling Øvrevoll. Isak og Sami fikk Very Good.


Passet Ahkku da vi var i Drangedal, gikk supert!
EM i fotball, Gareth Bale....
Isak skadet seg på Fløytdammen da han og Ailo kolliderte. Haltet flere dager, dro og tok røntgen..

Juli:  Valpetreff, Fløytdammen. Kurs med Helen Philips, Edseng i SE hos Eva Thoren Søderstrøm. To dager med Ailo og tre dager med Sami, som fikk løpetid da vi var der.

Røntget Isak. Mulig bruskløsning, skal følges opp. Besøk hos tannlegen, "krone" nede til venstre.
Whitesnake på sentrum Scene sammen med Ingvild og May.  Fikk endelig til å se David i levende live...
August: spes. i oslo med Isak. Silvia Jauring. Alt ok etter noen uker med hvile. Trening i basseng foreslås. Ingen suksess. Ellers jæ... vondt under foten.
Arne frisk etter kontroll på sykehuset!. Line på weekendbesøk, gikk supert. Her Ailo, Isak, Archie og Sami og Line:

Open show på travbanen. Sami vant åpenklasse på WT. Var ellers dommer på bronsemerkeprøve og kvalifiseringsprøven i jakt.


Lang weekend på Sjøøn ved Borås i regi av Apportering til  Vardag og Fest.. Bodde i lysthuset.

Ordinær BK/EKprøve. Debuterte med Sami.Oppgavene løses,men det var litt uro, og da ble det 0. Flere deltakere fra Sverige. Her fellesbilde med deltakere fra Djurbergas, kennelen Isak er fra:


September: Jaktkurs med Asbjørn K. Ailo og Sami. Gikk veldig bra. Ailo og søster Saga debuterte på BK prøven på Fløytdammen, og begge fikk 1 premie. I tillegg er Saga rallylydighetschampion!!


Dro til nord trøndelag på dobbel jaktprøve.  Dag 1 gikk veldig bra, Sami løste alle oppgavene med stil, men så kom det noe lyd, og da ble det 2 premie. Dagen etter var hun altfor ivrig, en soleklar 0..
Ellers besøk hos Tone og Jonn k på Osen. Og besøk av May V på Skarnes.
Oktober: Klubbmesterskap på Greaker. Lydighet og jakt. Sami klubbmester i lydighet klasse 2 og Elite jakt, og Isak Veteranmester jakt.
Blodspor med Sami, 2 premie da rådyret løp rett over sporet.. Sami ble noe ukonsentrert etter det...
Lydighetstrening i Kongsvingerhallen hver tirsdag fram til jul. Archie, Ailo`s bror debuterte i klasse 1 lydighet, vant klassen med 174,5 og opprykk til klasse 2.November:  VM  sjakk i NY. Besøk hos Anne i Fredrikstad. Valpetreff på Siap. Ahkku, Saga og Ailo. Kjempetrivelig<3


Cupfinalen, Rosenborg/Kongsvinger. er glad at Rosenborg vant, men....Lydighetsstevne i Tønberg. Sami opprykk til klasse 3 med 162 poeng, og Ailo fixet en 3 premie klasse 1. Ufyselig føre, snø og vind.

Desember: Problemer med kneet. Greier ikke reise meg uten hjelp. MÅ få ordnet det.. Besøk Drøbak og Holmlia, veldig trivelig! VM i hurtig og lynsjakk.
Trening på Sæter/SIAP med vilt og dummier.  Takk til Berit og Vidar for mange trivelige treninger i 2016<3
Ellers måtte vi si farvel til nydelige,yndige Ahkku... Smertene i albuen ble for store...OG Rick Parfitt i Staus Quo:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar