onsdag 14. desember 2016

Jobbehelg/lege/Ahkku/besøk Drøbak/Holmlia

Jobbet nattvakter 2-4 desember. Legetime på den 5. Ung turnuskandidat, trivelig dame som ikke kunne si noe sikkert om kneet. Måtte ta noen utvidede blodprøver på tirsdag den 6, og fikk rekvisisjon til røntgen. Så da er det bare å vente på svar og time. 50 % sykmeldt så da ble det to vakter den uka. Ble ikke noe særlig hundetrening, men dro til Siap der jeg kan ha hundene løse uten å gå noe særlig.
Og Ailo elsker jo å løpe, og det fikk han vist...Planen videre er nå å la han hente mange, og da mener jeg mange apporter.  Ble en vilttrening på fredag den 9 med Vidar, og det gikk supert! Både Isak og Ailo hentet og leverte kaniner og ender i fin stil, og Sami fikk noen lange dirigeringer og markeringer.
Lørdag den 10 besøk hos May og Loek i Drøbak. Forferdelig føre så Arne kjørte. Nydelig pinnekjøtt og ikke minst vin!Søndag tur til Helle på Holmlia for å levere julegaver.  Veldig trivelig som alltid! Burde treffe både Helle, Hanna og Gudrun, mine eneste kusiner m/fam. mye oftere. Er jo den familien jeg har nå i tillegg til mamma og onkel Bjørn.

Ellers er ikke Ahkku, Sami og Isak s datter,  i form. Hun ble operert i albuen og fikk satt inn en skrue for ca 1 år siden, og det har gått ganske bra etter det. Men nå haltet hun veldig etter en del løping i helgen, og hun virket usikker, og ville ikke tråkke ned på høyre fot. Spørs om skruen hadde løsnet. Og det ble bare verre, og Kjersti måtte ta den forferdelig beslutningen på mandag den 12. Helt forferdelig, nydelige, snille og yndige Ahkku<3 <3

2/3-15-12/12-16


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar