torsdag 10. mars 2016

Andecup/apporteringskurs/valpekurs/bading

Første uken i mars gikk med til valpekurs og årsmøte i avdelingen. Jeg trakk meg som leder, har hatt den funksjonen i over 6 år så det var på tide. Men jeg fortsetter som styremedlem. Skal være "mentor" for Kjersti som gikk rett inn i styret som leder. Jobbet to formiddager,onsdag og torsdag
og så var det tid for nattvaktshelg, igjen. Ble to helger på rad siden jeg jobbet for Jeanette helga før.

Mandag var det tid for introkurs i apportering med fokus mot kvalifiseringsprøven i jakt.  Vi møttes utenfor barnehagen her. Gikk gjennom momentene i prøven, og deltakerne fikk "gå banen" for å kjenne hvordan det er. Sitt og bli, omvendt lokking, håndtarget, fotgående og innkalling. Neste mandag blir det apportering og avlevering.

Tirsdag, finale i Andecupen. Er kjempefornøyd med både Isak, Sami og Ailo. Ailo vant klassen sin, og broren, Archie ble nr.3, kun 1 poeng fra 2 plassen. Sami ble nr.2 i sin klasse og Isak nr 5. Alle tre løste oppgavene, er spesielt fornøyd med Isak.

Onsdag, trening i Kløftahallen sammen med Berit S. Og det gikk supert. Trente med alle tre. Først Sami, stå under marsj, lineføring og apport.  Isak lek, apportering og lineføring. Ailo, fellesdekk, stå, lineføring og dirigeringer.  Om kvelden valpekurs, og så kenneltreff på Stall Torefjell. Sami, Ailo, Archie, Saga og Ahkku.
I dag, torsdag, en tur på Tine. Sami fikk årets første feltsøk. Isak, fellessitt med Astro, fri ved foten og et par markeringer. Ailo, fotgående etter Marianne. Han tok seg et par ekstra runder, men kom greit tilbake. Tre apporteringer som gikk supert!!  I morgen, ny tur til Tine. Mer fotgående med Ailo. Og på lørdag skal jeg hente Anna Larsson på Gardermoen. Lydighetskurs hele helgen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar