torsdag 25. februar 2016

Besøk/Agility/Andecup og valpekurs

Hadde kjempetrivelig besøk av Tone og Jonn Kåre torsdag den 11 februar.
Arne hadde laget nydelig mat:
Har ikke så mye besøk, burde vært mye mye mer.

På fredag var det tid for maratonjobbing, fra fredag tilogmed torsdagen etter. Det går så lenge en er innstilt på det. Mye å gjøre var det så dagene fløy, men må innrømme at det var utrolig godt  å gå av vakt på torsdag kveld.
Var deilig å ha fri på fredag. Gikk en tur ned på jordene her med hundene, helt fantastisk!20-21 februar var det agilityweekend på Disenå hos Odalen Agility. Jeg har gått på kurs hos eieren Jan Egil Eide med Truls i 2004-2005. Og da greide vi bronsemerket i agility. Var medlem i Nes hundeklubb. Tiden går.....
Vi var 6 deltakere og jeg deltok med Ailo. Veldig moro, og Ailo var ganske flink. På lørdag trente vi på hopp over hinder, veldig lave, og med mye lek og moro. Ekstra fint var det at Øyvind og Line også var med. Søndag satte vi sammen en del hindere, og det gikk fint.  Tror nok vi kommer til å trene litt der fremover. Her Øyvind og Line, og nedenfor gjengen samlet:

Denne uka har jeg jobbet formiddager fra 0700-1500..... men har rukket en del for  det. Tirsdag 23 februar var det "Andecup" En cup jeg "fant opp" i fjor. Hele 28 hunder kom, og jeg hadde alliert meg med Lene. Vi kom litt tidligere, og for å spare tid dømte hun mine hunder først. Post 3 i "andunge"
sitt og bli med løs hund, det kastes en dummy til en annen hund som den henter. Avstand 25 meter. Gjorde det litt vanskeligere med Ailo, vi brukte skudd og Lene og Porsche, hennes 11 år gamle kastrerte labrador var ikke mer enn 5 meter unna. Men det gikk supert, Ailo satt fjellstøtt! 20 poeng. Så var det innkalling 30 meter. Fikk 19 poeng av Lene.

Så var det Isak og Samis tur i "gås" Sitt og bli med skudd, 3 meters avstand og  Porsche som skal hente en dummy. Isak syntes Porsche lukter veeldig godt. Tok sjansen og tok Sami og Isak samtidig, og det gikk supert, 2 x20 poeng! Så var det innkalling, 70 meter,  godbitskål bak hundene, og Lene og Porsche som "forstyrrelse" Sami oppførte seg som forventet, 20 poeng, og jammen gjorde ikke Isak det også, 20 poeng her også. Ble overrasket..Glemte både godbitskål og skudd da de andre deltakerne skulle delta, pytt, pytt. Her Porsche med premien han fikk for å være "forstyrrelse":
Dagen etter,  var det valpekurs. Startet her hjemme med en halvtimes teori time, deretter en times trening utenfor barnehagen her på Ullern. Trivelige deltakere og hunder; labrador, puddel, golden, corgi og jamthund.
I dag torsdag, jobb, og kun litt lek med en og en hund utenfor her i hagen. I morgen har jeg avspasert siden jeg skal jobbe nattvakter hele helgen for Jeanette. Men først skal jeg trene litt med hundene på jordene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar