tirsdag 9. februar 2016

Apportering til Vardag og Fest/Andecup/Bianca

Jobbet nattvakter fra 1-5 februar. Gikk av vakt på fredag morgen, sov noen timer, og så var det å kjøre til Hyssna i Sverige, Instruktørutdannelse i regi av Elsa Blomster  og Lena Gunnarson. Alle sammen var med, og Arne kjørte så det gikk bra. Ble en tidlig kveld på fredag. Vi overnattet på Hindås camping, helt ok hytter.

Oppmøte på lørdag kl.0900 hos hallahund.se
Fantastisk sted å trene hund! Helgen var lagt opp slik at vi både fikk trene egen hund, løse en del problemer og utfordringer i å både undervise, trene egen hund samt en del nyttig teori.  Titti Karlstrøm, snart tollingjaktprøvedommer og Carina Asp,retrieverjaktdommer holdt interessante foredrag.

Første gang vi var der i slutten av november nektet Ailo og være i bur... Har trent på det her hjemme, og voila´


Et av temaene som ble tatt opp er pip og gnell.... her noen forslag på hvordan vi skal trene for å unngå det:Vi var uheldige med været, igjen, regn og regn. Orket ikke kjøret i mørket så vi tok en ekstra overnatting og kjørte hjem på mandag formiddag. 

Mandag ble vaskedag, og tirsdag var det dags for årets to første poster i "Andecupen". 
Hadde ikke så altfor mange påmeldte, men det endte med 29 startende hunder, puuh....
Ailo og Sami gjorde det greit. Ailo leder andungeklassen med 35 poeng, og Sami fikk 33 poeng. Ikke så fornøyd med Isak, ble mye snusing, løpetisper overalt, men slik er det bare..


Ellers fikk jeg en trasig nyhet forrige uke... Bianca til Vidar døde helt plutselig... Forferdelig...Snille gode Bianca<3<3


Nå blir det besøk av Tone og Jonn på torsdag, og så er det jobbehelg..
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar