lørdag 30. januar 2016

Drangedal/Badedag/Herrehåndball!

Dro som sagt til Drangedal den 16 januar. Kjedelig med løpetid syntes Sami. Har ikke blitt noe særlig aktiviteter i år. I tillegg til løpetid....snø, glatt og isete ute.
Kjørte tilbake på tirsdag den 19, men Isak var fremdeles veldig interessert i Sami.... Det har nok hatt sin pris at han har fått lov til å parre seg....Og han hadde vært like stresset og urolig her hjemme selvom Sami var i Drangedal.


Onsdag den 20 hadde vi siste styremøte på TAO på Skarnes før årsmøtet den 2 mars. et godt råd, ikke bestill pizza der....

Og påfølgende helg jobbet jeg. Ble en ekstra tur til Drangedal uka etter da mamma skulle inn på sykehuset.  Og da dro vi alle sammen.

Tiden går så altfor fort, plutselig var det helg igjen. Og i går arrangerte avdelingen gratis badedag for medlemmene, Stall Torefjell på Kløfta. egentlig hestebasseng, men det fungerer like bra for hunder. Fikk så mange påmeldinger at vi måtte bestille et par timer i dag søndag også.

Har ellers fulgt med på EM i herrehåndball, helt fantastisk!! Forferdelig synd at det ble knepent tap for Tyskland på fredag. Nå venter bronsefinalen i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar