torsdag 14. januar 2016

Løpetid/Konkurransekurs lydighet/Lotte Nordli

Jobbet formiddag for Elisabeth 1 nyttårsdag, og da jobbet hun nattvakt for meg natt til 2 januar. Lørdag og søndag var det vanlig vakt for meg, nattvakter. Arne kjørte mamma til Drangedal om ettermiddagen 1 januar, og da var jeg plutselig  alene med hundene. Hadde jobbet nesten hele jula, og da var det deilig å slappe av den kvelden.  Satte meg ned i sofaen, åpnet en flaske vin  og satte på nyttårskonserten fra Wien.... Helt fantastisk... Jeg storkoste meg, og hundene også..
Gikk av nattvakt mandag den 4, og da oppdaget jeg blod, løpetiden var i gang. Sami altså. Hadde selv time hos legen den 6, og ble sendt til røntgen, er en hofte som ikke er helt ok.


Helgen 9-10 trening i Hamar Hundehall.Lotte Nordli var instruktør. Vind og snø, forferdelige føreforhold, men det gikk bra...Tok med meg Ailo, som oppførte seg nesten eksemplarisk. Han liker ikke å ligge i bur. Hadde han derfor ved siden av meg når de andre trente. Og det gikk veldig bra. Han bryr seg hverken om andre hunder eller mennesker. Men han har litt problemer med å ligge stille i timevis. Men jeg var lur og trente litt burtrening da jeg kom hjem... Da var han sliten og gikk rett i buret vi har i stua og la seg. Kastet flere godbiter til han uten noen kommando.  Har prøvd å tvinge han tidligere, ikkje bra, bukkebeina kommer, og jeg må da fysisk kaste han inn i buret. Det ønsker jeg ikke, så da prøver vi med det frivillige...
Ellers gikk lydighetsøvelsene bra. Fikk noen tips om hvordan vi skal trene videre. Hopp over hinder, neseprøve, hopp/stå, apportering, stå under marsj, avstandskommandering, fri ved foten... Nok å trene på...Uka etter jobbet jeg formiddager. Ble etter hvert grisekaldt, minus 25... Sami er nå på dag 11 i løpetiden, og jeg  tar derfor med meg henne og drar til Drangedal og blir der noen dager til det verste er over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar