onsdag 30. desember 2015

Premier League/Oppsummering 2015

Kjørte til Drangedal for å hente mamma den 19 desember. På kvelden var jeg hos Unni Anita og feiret bursdagen hennes.

Hadde fri den 21 og 22, og vi dro alle tilbake om kvelden den 22. Jobbet fra 7-15 på lillejulaften, julaften og 1 dag.  Fikk besøk av Gudrun og Anne Lise på lille julaften. Grøt stod på menyen. Og jeg meldte meg inn på Fantasy Premier League med god hjelp av Gudrun, spennende...Kommer til å følge med framover selv om jeg ikke har vært med fra starten av  sesongen.
Ble en veldig rolig julaften. Skjedde litt på jobben så vi tok en "pause" etter middagen, som var  pinnekjøtt og riskrem. Fikk mange fine julegaver. Tidlig opp på 1 dag, heldigvis en rolig dag på jobben. Om kvelden ribbe og "julenøtter"


2 juledag kjørte jeg og mamma til Gudrun og Dag. Fotball og ribbe stod på menyen. Fin fotballkamp og nydelig ribbe:-)


3 dag var det stort  selskap hos oss, Tone, Bjørn, Helle, Vladimir og Milan. Arne hadde laget nydelig kalkun. Ailo fikk hilse på Milan, og det gikk kjempefint. Ailo gjorde som Milan sa, og ble belønnet med godbiter.

Har ellers vært en rolig jul. Nesten ingen  hundetrening, ufyselig vær.  Sami skadet begge tredeputene ved rovkloa da hun hoppet over kjetting da vi var på Siap. Den ene ble nesten helt revet av. Jeg renset, smurte på salve og tok på elastisk bandasje, og håpet det beste. Heldigvis ser det ut til å gå bra. Var en liten tur på travbanen den 28. Isak oppførte seg eksemplarisk, men Ailo..... Han elsker å løpe og løpe og løpe. Spesielt når han har noe i munnen. 
Var en tur med Berit i hallen på Kløfta den 29 desember. Mye "støy", mange folk og hunder. Trente litt med Ailo, kontakt,lek og et par korte apporteringer som gikk bra.

Ellers har det vært et spesielt år. Sami fikk valper, to hanner og tre tisper 2 mars.
Og det har blitt noen kjempefine hunder. 2 januar er de 10 måneder. Er kjempefornøyd med valpekjøperne også. Vi har hatt flere valpetreff, og det er supert og få følge med hver og en.


Ahkku som bor hos Kjersti og Geir har gjennomgått mye. Først en skade i albuen da hun var 4 mnd, som senere viste seg å være noe medfødt, en albue som ikke vokser slik den skal. Hun har gjennomgått flere operasjoner, og nå krysser vi alt vi har for at hun blir helt frisk igjen. Tiltross for alt dette har hun bestått kvalifiseringsprøven i jakt og bronsemerket i lydighet.


Archie bor sammen med verdens triveligste elghund, Arko og labradoren Astro hos Marianne og Einar på Skarnes. Archie skal bli redninghund, og han  er allerede på god vei, har bestått opptaksprøven. Og han ligner såå på Isak<3<3


Ailo bor hos oss, og han har også bestått kvalifiseringsprøven i jakt og bronsemerket i lydighet. Han er full av arbeidslyst og er konsentrert, MEN noe selvstendig til tider. Har fått en utfordring der. Han elsker å løpe og løpe, særlig med noe i munnen. Ellers er han bare helt fantastisk...Line bor hos Øyvind og Hilde sammen med mange westier på Eidsvoll. Hun har også bestått kvalifiseringsprøven i jakt, og er oppmerksom og veldig ivrig til å jobbe. Rett og slett en superhund. Regner med Øyvind er enig med meg i det;-)


Saga bor sammen med Maria og Andreas på Lørenskog.  Hun er nå alenehund der etter at rottweileren Frøya dro over regnbuebroen for noen uker siden. Saga er også arbeidsvillig og full av fart og liv. Føler at jeg gjentar meg selv, men alle valpene har blitt slik jeg ønsket og trodde etter Sami og Isak.


Har en del planer for 2016, men det får vi ta i neste innlegg. Ønsker dere alle et


                                        RIKTIG GODT NYTTÅR!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar