torsdag 2. juli 2015

Besøk/Fløytdammen/Siap/Trondsbu

Jobbet formiddager uke 25 men det ble noen turer til Trondsbu og Fløytdammen i løpet av uka.  Traff Vidar på fredagen på Siap. Plutselig kastet Ailo seg ut i vannet og svømte som han aldri hadde gjort noe annet:-)

I tillegg rakk jeg en tur til Hilde på Hamar. Lørdag ble tilbragt på Trondsbu sammen med Ellisiv og Martin. Sami fikk et par lange vanndirigeringer, og så trente vi feltsøk, 4 hunder på linja, og det gikk bra. Isak "måtte" jo bare såvidt innom tispen til Martin ellers gikk det fint.  Ailo var også med, og han fikk løpe litt rundt og bare kose seg. Søndag ble det en tur til Fløytdammen. Traff Line og Øyvind med familie. Avleveringene fra vann sitter ikke helt, så jeg får kaste ballen til Ailo når han kommer opp fra vannet  slik at han ikke rekker å tenke på å riste seg.  Det fungerer på Sami...

Kjørte noen vanndirigeringer og landdirigeringer med både Sami og Isak:-):-) Til og med stopp og dirigering på vann fungerte.... Da jeg kom hjem oppdaget jeg et stikk som ble større og større. Var ikke i form og la meg tidlig. Fikk nesten ikke opp øyet på morgenen.  Lurte på å dra til legen, men fant ut at det var like greit å vente.. Pleier ikke reagere på insektbitt, men det skjedde nå. Vet ikke hva det var..

Ny tur til Trondsbu på mandag, tiltross for "øyet" Kjersti og Berit S.. Tirsdag traff jeg Kjersti på Siap. Og om kvelden ny tur til Hamar. Lydighet, og hvordan legge opp treningen. Hilde har noen gode ideer som absolutt bør adopteres..Onsdagen var det fare for torden da jeg kom hjem fra jobb. Ble en Sverigetur, og deretter "andejakt" på Sami. Har ikke vært på Siap i kvellingen, men "dammen" holder på å gro igjen, så der koste andefamilien seg til Sami kom... Ikkje bra. Ailo kastet seg i vannet etter henne, men jeg fikk kallt han inn igjen. Ikke like lett med henne..Men hun fikk heldigvis ikke tak i noen av endene...

Torsdag var det styremøte og sommeravslutning hos  Ingun.  Erland fyrte opp grillen. Etterpå laget vi hundeleker av fleece tepper. Og noen var  flinkere enn andre;-)


Fredag ny tur på Siap ogTrondsbu sammen med Vidar. Vanndirigeringer med Sami, Julia og Bianca.

Jobbet nattvakter i helgen, og det ble kun en liten tur med hundene på Fløytdammen på søndag.

Uke 27: Trondsbu, Fløytdammen, Fløytdammen og Trondsbu. Mandag; Vidar , vanndirigering med Julia og Sami, Ellisiv, Berit og Aud Grethe, markeringer og dirigeringer.  Tirsdag, FLøytdammen med Marianne og Øyvind, kjempetrivelig:-)  Onsdag, ny tur til Fløytdammen og Trondsbu. Fin trening med alle hundene. Vanndirigering, markering, bryte forventninger. Ailo fikk noen vannmarkeringer, bruker tennisballen  for å hindre at han stopper og rister seg, og det fungerer bra!
Så Trondsbu.  Ailo så at  Anne la ut en dummy. Gjorde det nok litt for vanskelig da vi snudde oss og kastet en ny markering motsatt vei. Sami fikk vanndirigeringer, og nærsøk. Ingen pip når Mira og Ace jobbet:-) Avsluttet med at Isak fikk noen vannmarkeringer sammen med Sako:-)
Etterpå ble Anne med hjem. Arne laget hamburgere til oss.
Her sliten Ailo:


Drar til Finnskogen på torsdag, jaktkurs med Eva Thoren Søderstrøm og konkurransekurs i lydighet med Anna Larsson, gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar