torsdag 18. juni 2015

Valpetreff/Drangedal/Siv Svendsen

Jobbet første helgen i juni, men ble syk på lørdag. Var så dårlig at jeg ble hjemme på søndag, lå rett ut hele dagen.  Uka etter jobbet jeg netter, ikke helt i form men det gikk på et vis.

Torsdag var det valpetreff på Fløytdammen.Veldig hyggelig at alle kunne komme. Valpene fikk prøve en enkel agilitybane, bade og prøve seg på vilt,  due, fasanvinge og kanindummy.

                                              Line med due:


                                          Ailo med due:
                             
                                          Archie med dummy:

                                          Saga, sitt og bli:
                                     

                                          Ahkku med fasanvinge:    
      

                                         Og her vi alle samme, Kjersti, meg,Marianne, Øyvind og Maria:

Dro til Drangedal rett etter nattvakt på fredag. Ikkje så lurt, måtte stoppe flere ganger på veien. Hadde en hyggelig helg hos mamma. Testet ut hundegården. Isak liker den ikke, men Ailo og Sami syntes det var helt ok:Lørdag og søndag deltok jeg på kurs med Siv Svendsen. Viktig med detaljer... Har nok noe å "gå" på der;-) Hadde med meg alle hundene, men trente med Sami. Ailo fikk være tilskuer og observatør.. Tok EN flått på han. Isak var også observatør, og han fikk løpe litt ut på det inngjerdete området, trente kontakt og lek.
                                       
Kjørte tilbake på mandag, og om kvelden var det prøve prøve på Fløytdammen. Berit var dommer, og det var til sammen 6 hunder. Angrer på at jeg ikke tok det som en trening i konkurransesetting. Isak var ikke "med"  Løp ut og snuste , og var ulydig. Men det ble bedre etter hvert. Berit hadde lagt opp en fin prøve. Sami løste oppgavene, men det kom noen pip...Så der røk 1 premien.

Tirsdag, Trondsbu. Ro og fot med Isak, i tillegg til Daniel Higgs øvelsen,, mark.og dirigeringer, gikk fint.  Gjorde nesten det samme med Sami, men hun fikk i tillegg to vanndirigeringer og to markeringer på vann. Ingen pip:-)  Og Ailo fikk hilse på Ahkku og Razer.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar