fredag 5. juni 2015

BK/Fløytdammen/AK prøve/Hundens dag/Eva Bodfalt

Jobbet ettermiddager uka etter 17 mai. Torsdag 21 mai arrangerte vi bevegelig jaktprøve i begynnerklassen i jakt på Fløytdammen. Bevegelig prøve betyr rett og slett at vi arrangerer prøven en ettermiddag, uten for mange deltakere. Vi hadde i utgangspunktet 16 deltakere, men det  ble tilslutt 12 startende. Her noen bilder, først fra prøven, og så er det jeg, Øyvind, Line og Ailo.:
Hans Petter Grongstad var dommer, og Morten Egeberg gikk som dommerelev. Jeg var prøveleder, og jeg syntes alt gikk som smurt. Det ble to 1 premier. Ikke verst siden det var ekstremt mye vann i området.  Hadde fri i pinsen, men så ble det en overtidsvakt slik at jeg ikke fikk deltatt på den offisielle  WT i regi av retrieverklubben sentralt. Jobbet nattvakter resten av uka så det ble ikke den helt store hundeaktiviteten.

Men var med og feiret onkel Bjørns 75 års dag den 26 mai på Olympen. Tror jammen jeg ikke har vært i Oslo på over 20 år, og det har forandret seg, mye mer folk og liv på Grønland. Tok bussen inn, satt på med Dag som skulle kjøre sine foreldre til Gardermoen, og gikk rett på nattvakt. Veldig god mat og hyggelig samvær:Deltok på jaktprøve den 29 mai i regi av Vestfold retrieverklubb. Vi var 8 deltakere, og Asbjørn Kristiansen var dommer. Sami gjorde en fantastisk jobb, men så kom det to små pip, og da ble det 2 premie.....Må innrømme jeg hadde lyst til å gi opp hele jaktprøvesettingen der og da, men vi får se....

Dagen etter deltok vi på hundens dag i øsende regnvær på Sand. Her Marianne og Astro som "reddet" noen barn.


Og her Aud Grethe og Ace og Jeg og Sami  som er på "jakt"                                  Om kvelden kom Helle og Milan på besøk. Veldig trivelig:De to neste dagene deltok jeg på kurs med Eva B.retrieverlydighet.  Første dagen hadde jeg med meg Sami, men hun likte ikke bilen til Ingun.... var ikke noe trivelig å sitte i forsetet med meg. Så da jeg skulle avgårde mandag morgen, var hun "borte". Tok derfor med meg Isak, som likte veldig godt å dele bur med Petra...Fikk som alltid noen gode ideer og råd fra Eva, vår sinnstemning påvirker hundene våre ...har jo hørt det før, men veldig bra med en påminning..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar