tirsdag 19. mai 2015

Drangedal/Finnskogen/Dugnad/Fløytdammen

Dro til Drangedal 1 mai, hadde med meg Ailo og Sami. Isak var for første gang ikke med meg. Han var hjemme hos Arne.  Gikk greit, selv om han nok aller helst ville vært med.
Her Ailos første møte med Rizza. Hun syntes nok han var slitsom...


Helgen 9-10 var det treningshelg i regi av klubben på Finnskogen, nærmere bestemt Svullrya. Vi delte opp helgen i en lydighetsdel, og en jaktdel. Totalt 8 hunder deltok. Jeg var ansvarlig så det ble ikke så mye trening på Isak og Sami. Helt ok. Ailo var hjemme hos Arne. Vi var heldige med været, og grillet utenfor hytta mi på kvelden:-)
Hadde fri til torsdag, og rakk et lite treff med Marianne og Archie utenfor Tine på onsdag. Fikk trent både med Isak, Sami  og Ailo. Archie og Ailo lekte fint sammen. Så fikk Sami og Astro  hente 5 gjenstander hver på et lite felt. Så litt fotgående, markeringer og dirigeringer med Isak og Astro.

Kristihimmelfartsdag var det dugnad på Fløytdammen, sola skinte men det var kaldt.  Og jammen var vi effektive, og fikk gjort det vi skulle. Hadde med meg Ailo, og han fikk hilse på Archie og Ahkku. I tillegg hadde Bente med seg Knall, så det ble et lite valpetreff også. Etterpå var det trening, men jeg fikk ikke deltatt, måtte på jobb.  Jobbet 17 mai, og det var helt greit, riktig ufyselig vær...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar