tirsdag 28. april 2015

Bursdag/Valpelevering/Truls

Hadde tenkt å ta det helt med ro på bursdagen min den 17 april, men så kom Thor, Gro og Ellen! Veldig trivelig, og Gro spanderte pizza.


Uka etter  ble valpene testet av den sentrale hundeinstruktøren på jobben. De to første som ble testet var noe trøtte, mens de siste var mer aktive. Blir moro å følge utviklingen framover.

Helgen etter hadde jeg nattvakter, og valpene ble levert til sine nye hjem. Først Ahkku, så Archie, Allie, (Line) og tilslutt Alva, (Saga)  Har fått positive tilbakemeldinger fra alle. Og det er veldig hyggelig!. Håper å få treffe alle flere ganger de nærmeste månedene.  Alle tispene skal delta på kurset med Grethe Eklund på Klikkercampen i juli , og det er jo supert!!. Jeg er der jeg også, men skal delta på kurs med Sami de dagene.

Truls har hatt problemer med begge bakpotene, og de siste dagene har det blitt mye verre. Store sår på begge, og den kulen på venstre pote har vokst veldig. Han har rett og slett ikke greid å trå ned på den. I tillegg har han blitt veldig stiv i ryggen. Har gitt han tre rimadyl om dagen, men i går kveld bestemte vi oss for å oppsøke veterinær. Fikk time i dag, og det ble den tunge avgjørelsen om å la han få slippe... Helt forferdelig.....Er blitt så stille, selvom vi har tre hunder her.

Kommer til å savne den alltid blide og aktive Trulsèrn min<3<3
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar