søndag 1. mars 2015

Petter Nortug/Falun/VM/Valper

Først, for en fantastisk mann, Petter Nortug som tar sitt fjerde VM gull på 5 mila i Falun i dag!! For en innspurt! De som ikke liker sport går jammen glipp av noe.

Så over til valper. Sami er på dag 62 i dag. Hun er veldig rolig, temperaturen har sunket til 37,3. Håper det skjer noe i løpet av kvelden/natta.

Ellers har nå dagene gått. Hadde friuke forrige uke. Post 3 og 4 i Andecupen ble arrangert tirsdag den 24 februar. Riktig ufyselig vær,  men det gikk greit. Sitt og bli med forstyrrelser, og innkalling med forstyrrelser. Sami løste begge oppgavene tiltross for at hun begynner å bli ganske tung. 20 og 19 poeng, og dommerens favoritt. Isak snuste litt, 20 og 15 poeng.
Dagen etter var det passering og innkallingskurs utenfor Rema. På torsdag ble jeg og Isak med på smellertrening på Vormsund. Isak var kjempeflink, søker veldig bra både på bane og esker:-)


Pga sykdom jobbet jeg overtid natt til lørdag. Dro på jobb med blandede følelser, men temperaturen hadde vist at det ikke var dags for fødsel ennå. Men, en vet jo aldri. Det gikk bra, og  lørdagen ble tilbragt i ro og fred på sofaen. Været har vært ufyselig hele helga, så en har god samvittighet til å være inne.. Her den gravide lørdag 28 februar:


I dag ,søndag har som sagt  temperaturen til sunket, så nå håper jeg det skjer noe snart......

1 kommentar:

  1. Grattis till guld på 5-milen i Falun och lycka till med valpningen. Spännande......Mvh Birgitta Berg

    SvarSlett