onsdag 25. mars 2015

Ferie/BK kurs/Samisador/Arctic

Tok ferie uke 11. Skulle jobbet fra torsdag til og med søndag. Var deilig å ha fri, og bare kose seg med valpene:-)  Ser at de utvikler seg for hver dag, og det er fantastisk å være vitne til hele prosessen. Fikk klippet  de små klørne og gitt ormekur til alle sammen. Uke 12 jobbet jeg ettermiddager til og med onsdag. Og hjemme går det bra, Arne har vært, og er kjempeflink med valpene.
Torsdagen traff jeg og Isak Lene og Porsche på fotballbanen rett nedenfor meg, innkalling,sitt og bli og et par dirigeringer.
Om kvelden var det fortsettelse på jaktkurset som vi startet med i fjor høst. Startet med lydighet, sitt og bli, fotgående og en dirigeringsøvelse.  Men det er såpass stor forskjell på ekvipasjene så opplegget blir annerledes neste kurskveld som faktisk er nå på mandag den 23 mars.

Har ellers hatt besøk av alle valpekjøperne i helgen, og jeg er virkelig fornøyd. Tror jammen jeg ikke kunne fått bedre eiere til valpene til Isak og Sami!

Lørdag 21 mars veide jeg valpene: vår hanne, Ailo veide 1870 gram, Marianne sin , Archie veide 1440 gram. Tispene veide henholdsvis, 1560, 1490 og 1290 gram.
Fikk følgende  forslag fra Ann Kirsti, Samisadors Arktiske, eller kanskje Arctic  Eyra...
Syntes det er kjempefint og passende med Arctic...

Har også rukket to treninger på travbanen, en med Vidar på fredag, og en alene på lørdag. Fot,dirigering og dobbeltmarkering. Er ganske fornøyd med Isak. Sami fikk bli med for første gang på søndagen, og det gikk fint, fot, linjetag og enkeltmarkering på linje sammen med Isak. Begge to oppførte seg:-):-)
Natt til mandag  jobbet jeg overtid, og resten av uka fortsetter det med "egne"  nattvakter. I tillegg var det  BK kurs på mandag. Da tok vi en og en uten forstyrrelse og det fungerte mye bedre:-) I går tirsdag var det avslutning på andecupen. Sami ble hjemme, men hun vant den vanskeligste klassen med 78 poeng ut av 80. Isak var kjempeflink på de to siste postene, innkalling og markering, 2 x 20 poeng, og da ble det 2 plass med 79  ut av 80 poeng i mellomklassen.


Og i morgen er det styremøte på Slobrua., Valpekurset som skulle startet på onsdag er utsatt til etter påske, heldigvis.... Skal bli deilig med helg...
Her noen valpebilder:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar