fredag 7. mars 2014

Kennelnavn/Østfold/kurs/Mims

Fikk for noen uker siden brev fra NKK der det stod at Kennelnavnet jeg søkte om var godkjent, Samisador, som er sammensatt av Theodor, Isak og Sami.  Alle de tøffe, fine navnene var jo allerede tatt så da ble det dette navnet. Og hvis nå ingen protesterer på navnet, står i februar utgaven av Hundesport, er navnet mitt i 10 år.  Så da får vi vel prøve med Isak og Sami igjen i juni/juli. Regner med Sami får løpetid i løpet av juni.  Skal nå få hjelp fra en erfaren oppdretter, så da får vi se hvordan det går.

Lørdag 22 februar var det tid for ormekur, igjen.... 28 dager går så altfor fort.. Så kom Gro på besøk og vi trente litt med skudd og dummier i skogen her. Kelly er ganske flink, hjelper jo at hun er kvalifisert for NM :-) 

Om kvelden hadde vi besøk av Thor og Martin. Søndag trente vi på Ullernjordet, Vidar, Ellisiv, Gro og meg. Og jammen ble det kaldt, det blåser virkelig der  ute på "prærien"  Lange markeringer med terrengskifte og fotgående. Kan aldri bli nok av den treningen.  Uka etter hadde jeg fri, og på tirsdag kjørte jeg en tur til Anne i Fredrikstad. Nydelig vårvær, bare moro å kjøre så langt:-):-)

Det ble litt trening på jordet hos Anne, og Isak oppførte seg veldig bra, ikke noe tull med avleveringene og han holdt seg fint ved min side, unntatt en gang. Da var det en unghund som ville leke med han og da ble fristelsen for stor..

Det ble litt pip på Sami, men da jeg la ballen som avtandsbelønning satt hun helt stille og ventet mens Sako hentet apporter i feltet:-)

Rakk en tur innom Aase på Lahaugmoen på vei hjem. Testet kvalifiseringsprøven for de som går på jaktkurs hos henne.  En meget trivelig dag:-)

Onsdag var det andre samling på introkurset i jakt. Moro å holde kurs:-)

Dagen etter var jeg med Lene på sykehus, og en liten tur innom mor til Gro. Og så var det plutselig fredag, og jobbehelg.  Uka etter jobbet jeg ettermiddager, og har fri i dag. Men skal jobbe to nattvakter for en kollega i helgen, og så har jeg selv fire nattvakter til uka.  Vi skulle hatt fellestrening på travbanen i dag, men det blåste og regnet forferdelig så vi utsetter treningen til i morgen. Mørkt ble det også.  Og vi  har  besøk i helgen. Berit har dratt på Crufts så jeg passer Mims til mandag.

Her bilde fra travbanen i dag, der det var noenlunde tørt:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar