fredag 14. mars 2014

Fellestrening/valpe-jaktkurs/jobb!

Det var jammen lurt å utsette fellestreningen på fredag den 7 mars til lørdag den 8 . Fra et riktig ufyselig, vått og forblåst vær på fredag, ble det nydelig , og faktisk sol på lørdagen:-):-)

Tema for dagen var jaktfot, og Ellisiv førte an med startpistol og dummier. Vi andre fulgte etter på en rett linje. Det ble kastet dummier og en og en hund fikk hente  hver sin dummy, og så var det å stille seg bakerst på  linja, klare for en ny omgang...  Kjempefin trening:-)

Hadde nå en meget aktiv uke foran meg. Først  hadde jeg jobbet fra forrige fredag til og med torsdag. Hadde fri på fredag, men så ventet seks nattvakter  med kurs tirsdag til torsdag,  jakt og valpekurs.
Men det gikk over all forventning. Er jo slik at når en gjør noe en liker, går alt så mye lettere.
Moro med kurs, og ekstra inspirerende når det en foreslår fungerer!!

Det har derfor ikke blitt så mye aktivitet på egne hunder i det siste ,men vi hadde en fin trening i ettermiddag på travbanen, jeg, Vidar og Lene. Det ble fotgående, en lang markering og dirigering på hver hund, kvalitet foran kvantitet:-)

Og i morgen drar jeg til mamma i Drangedal, men kjører innom klubbhytta til avdeling Oslo.  Skal selge varer for QRUTRØK ifb med oppstart av jaktcupen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar