fredag 21. februar 2014

Drangedal/valpe/jaktkurs

Tilbragte noen hyggelige dager i Drangedal i forrige uke, nærmere bestemt fra den 11 til den 14 februar.   Mye snø, men det gikk fint å gå tur langs veien.  Snek meg til en tur i lysløypa med Isak. Hardt og godt underlag så vi ødela ikke noe skispor...Hadde husket å ta med meg seler til både Isak og Sami, og da jeg hadde både "hanefot og  i tillegg MR lina rundt livet gikk det supert.

Helgen 15 og 16  hadde jeg weekend valpekurs. Og det gikk over all forventing!  Det var tre deltakere + to observatører. Vi startet med teori her hos meg, og da fikk jeg prøvd meg på Power point. Og det fungerte veldig bra.  Det ble en intensiv, men trivelig helg. Håper og tror at kursdeltakerne også fikk noe ut av helgen. Fikk bra tilbakemeldinger og det er alltid hyggelig:-)

Onsdag 19 var det tid for introkurs i jakt i regi av avdelingen. Siden det var 6 deltakere ble Ellisiv med som medinstruktør. Kjørte samme opplegg, teori, PowerPoint her hos meg og så blir praktisk trening resten av kurset. Blir inspirert av å holde kurs, og det er jo så moro når det en foreslår fungerer!!

Har trent både håndtarget, rygging og "karusell" med mine egne hunder i løpet av uka:-)

Gleder meg til fortsettelsen, og så er det valpekurs som starter midten av mars.

Denne helgen skal jeg slappe av, men må innom de siste sendingene fra OL. Skal prøve å få trent litt fot i skogen her, med skudd.  Har fri til neste fredag, deilig...Får se an været, og planlegge etter det.

Mye snø i Drangedal:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar