fredag 31. januar 2014

Veterinær/besøk/trening

Lørdag 25 januar ble en travel dag. Først veterinærbesøk, ormekur til tre hunder. Kr 468,- kun for å stemple passene.... hadde med egne tabletter. Dro så en liten tur til en gammel dame, mor til Gro. (hun som har broren til Truls). Hyggelig, men det er ikke bare bare å bli gammel. Kjørte deretter innom Ada, som er klubbens revisor og leverte regnskapet for 2013..

Søndagen, en tur til Sand. Først  trening med Ellisiv og Lara.  Deretter en tur innom Ingun og Erland for å planlegge helgens treningshelg i ridehallen. Det blåste og var skikkelig surt ute så det ble en kort men effektiv trening. Fot, et par markeringer og dirigeringer. Isak ble faktisk dårlig på mandag, kastet opp, og var ordentlig pjusk på tirsdag. Ville ikke ha mat, målte temperaturen til 38,7.  Men på onsdag var han i fin form igjen. Lurer på om jakttreningen stresser han....har opplevd flere slike episoder.

Mandag var det formiddager i ny jobb som KO operatør. Og nå kom snøen hit også...  Nok å gjøre, både utfordrende og interessant. Er nå ganske sliten etter å ha gjennomført både paroler og fredagsmøte, men er veldig glad for  PowerPoint:-):-)

I morgen er det treningshelg i ridehallen på Tjernsli. Jeg er ansvarlig for lydighet og jaktdelen. Håper det blir bra. Det er 10 påmeldte både lørdag og søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar