fredag 23. september 2022

BK/AK prøve/Øyelysing

 Var prøveleder på enda en BK prøve på Trondsbu den 15 september. Wenche Hildisch var dommer, og det stilte 8 ekvipasjer til start. Og vi var heldige med været, nydelig høstsol gjorden dagen veldig trivelig.

Hadde jobbehelg 16-18 sept. men Lars skyldte meg en helg så da fikk jeg fri. Deltok lp kurs med Arnie på Løten. Og, det går bedre og bedre. Men Arnie trenger ikke så mye forstyrrelser, han må liksom følge med på "alt" og det kan bli slitsom for både han og meg...Har funnet ut at å gjøre flere repetisjoner på en øvelse som har gått bra, ikke er så lurt. Da finner han på andre "løsninger"

Tirsdag 20 september  var det AK prøve på Trondsbu med Ragnhild Hammelbo som dommer. Jeg stilte med Nikki, og det gikk over all forventning!! Nikki nailet alle markeringene, fotgående var ok, feltsøket flott, landdirigeringen gikk også fint, og vanndirigeringen fikk vi inn uten for mye "strul", og da ble det 1 premie! Jeg er kjempeglad og fornøyd!!


Dro til Kirkenær til vet. Hilde og øyelyste Arnie og Ailo 21 september. Arnie er uten anmerkninger, mens Ailo har mulig en påbegynnende stær. Skal følge det opp om 1-2 år.

Nå venter reunion med gamle Fornebu tollere den 24  september på Støtvig Hotell. Det blir nok trivelig:-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar